7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMititelu n-a putut să facă legea pe Municipal

Mititelu n-a putut să facă legea pe Municipal

Oficialii Ştiinţei au trimis o adresă clubului Pandurii, prin care le solicită gorjenilor să interzică accesul pe stadionul „Municipal“ a trei dintre cei mai cunoscuţi lideri din Peluza Sud „Cristi Neamţu“, fiind convinşi că, în acest fel, nu vor mai fi traşi la răspundere.

În urmă cu câteva zile, un fax trimis de clubul Universitatea a ajuns pe adresa Pandurilor, doleanţa grupării craiovene fiind aceea de a interzice accesul în tribunele stadionului „Municipal“ din Târgu Jiu a trei dintre liderii Peluzei Sud „Cristi Neamţu“: Irinel Coandă (Charlie), Ovidiu Todoran (Poştaşu') şi Gabriel Tîrcă (Gabi Blondu'). Semnată de directorul executiv al alb-albaştrilor, Ovidiu Costeşin, petiţia oficialilor din Bănie a fost declinată de gazdele partidei de astăzi, care nu au găsit nici un motiv pentru a da curs rugăminţilor.
„Da, ştiu de existenţa acestui fax, dar nu ne interesează ce scrie în el. Sunt convins că suporterii craioveni se vor purta civilizat şi că nu vor exista divergenţe pe stadion, pentru că nu avem nimic de împărţit. Nu văd de ce să nu-i primim pe cei trei suporteri! Dacă are Mititelu ceva personal cu ei, e treaba lui. Noi nu-i facem jocurile. Suporterii craioveni vor fi bine primiţi tot timpul pe «Municipal», la fel şi ziariştii. Noi nu interzicem nimănui, doar suntem oameni. Sper să fie un meci frumos, pe care să-l câştige cine e mai bun“, a spus preşedintele Pandurilor, Marin Condescu. „Noi nu avem cum să le interzicem accesul pe stadion, nu avem nici un drept, chiar dacă suntem organizatori. Numai Jandarmeria poate acest lucru şi nici ei dacă nu au o acoperire legală“, a completat Viorel Temelescu, administratorul delegat al grupării gorjene.
Cei trei suporteri pe care patronul Universităţii a încercat
să-i ţină departe de stadionul „Municipal“ din Târgu Jiu nu au fost surprinşi de intenţia lui Adrian Mititelu.
„Chiar m-am gândit că va încerca aşa ceva. Mititelu nu ne poate opri cu astfel de fapte, ci cu o echipă care să ocupe primele locuri din clasament“, a spus Ovidiu Todoran.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII