6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMititelu continuă războiul cu ultraşii

Mititelu continuă războiul cu ultraşii

Aproximativ 100 de suporteri alb-albaştri au încurajat Universitatea Craiova în timpul meciului cu Ceahlăul, însă aceştia nu au uitat tratamentul la care au fost supuşi de conducerea Ştiinţei la partida precedentă şi nici faptul că gruparea din Bănie s-a zbătut în anonimat în acest campionat. Supărată, galeria olteană a afişat un banner adresat patronului Adrian Mititelu, pe care scria: „Investeşte sau pleacă!“.
Răspunsul lui Mititelu nu a întârziat, iar la sfârşitul partidei, acesta i-a pus la colţ pe ultraşi. „Felicit publicul nemţean, care ne-a aplaudat la final, spre deosebire de cei 20 de olteni care au venit să ne înjure. Aceia nu sunt suporterii Craiovei, ci sunt plătiţi de lumea interlopă să mă denigreze“, a declarat finanţatorul Ştiinţei, supărat şi pentru faptul că mai mulţi suporteri olteni au întors spatele jucătorilor care veniseră să-i salute la finalul meciului.

„Sezione“ reacţionează

Liderii facţiunii „Sezione“, prezenţi la meci, s-au declarat deranjaţi de afirmaţiile lui Mititelu şi au vrut să explice ce s-a întâmplat sub Pietricica: „Nu este normal ca doar o parte dintre jucători să vină să ne salute, şi asta doar atunci când au ei chef. În plus, unii dintre ei ne-au arătat obrazul. Nu le-am întors spatele, noi ne strângeam bagajele pentru că aveam sute de kilometri de făcut pentru a reveni în Bănie. Referitor la ce a zis Mititelu, că suntem plătiţi de duşmanii lui, este cea mai mare aberaţie şi doar el putea spune aşa ceva. Dacă suntem plătiţi        să-l înjurăm pe Mititelu, suntem plătiţi să încurajăm echipa? Ne plătim singuri deplasările şi răspundem pentru faptele noastre. Lui Mititelu i-am reproşat locul 14 din clasament, care pe noi nu ne onorează. El ce-ar fi făcut dacă ar fi fost în locul nostru?       I-ar fi felicitat pe jucători că sunt la retrogradare?“.

„Blue Lions“ vrea mai mult

Membrii „Blue Lions“ au salutat victoria de la Piatra Neamţ, dar au anunţat că nici ei nu se mulţumesc doar cu performanţe gen salvarea de la retrogradare. „În sfârşit, o victorie după atâtea luni. Nici nu mai ştiam cum e să obţii o victorie clară şi să-ţi domini tactic adversarul în deplasare. În sfârşit, am găsit pe unii mai slabi decât noi. Chiar dacă azi am bătut, se vede clar că o parte din băieţi nu au valoare să poarte tricoul Universităţii Craiova. La pretenţiile şi foamea noastră de performanţă, la Craiova e nevoie de mult mai mult. Suntem la periferia clasamentului şi am ajuns să jucăm derbiul cu Ceahlăul pentru supravieţuire în Liga I. Şi când te gândeşti că vara trecută patronul ne promisese cupele europene. Dacă erau rezultate măcar pe jumătatea celor promise, şi nu scuze de genul lipsa de experienţă şi tinereţea unora dintre jucători, mai înţelegeam, dar aşa, situaţia este inacceptabilă. Vrem performanţă reală, nu cum îşi închipuie conducerea, pentru că noi ne-am săturat de mediocritate“, sunt de părere fanii de la „Blue Lions“.

„Ultras“ se mută la Peluza Nord

Pentru a nu mai fi prinsă la mijloc şi a nu se lăsa influenţată de anumite curente de opinie create în peluza de la tabelă, facţiunea „Ultras“ a decis să se mute cu tobe şi steaguri la Peluza Nord.
„Am fost prinşi la mijloc de câteva ori, deşi nu ne-am lăsat influenţaţi de nimeni. După partida cu Unirea Urziceni, când am suportat abuzuri incredibile din partea oficialilor clubului, a jandarmilor şi a LPF, am hotărât să părăsim peluza în care am crescut“, se arată într-un comunicat semnat de „Ultras“ Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

20 COMENTARII