10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Caracal a trimis Unirea în Liga a III-a

FC Caracal a trimis Unirea în Liga a III-a

Liga a II-a

Unirea Dej – FC Caracal 1-1
• Stadion
„Unirea“, spectatori: 100.
• Au marcat: Zdrîncă '27-autogol / Filip '80.
Unirea: Bota – Hotico, Drule, Hauşi – Ambruş, Ernszt, Dacin, Gorga, Boroştean – Chiorean, Balmoş. Antrenor: Dorel Mureşan. Au mai jucat: Buglea, Zelencz, Podina.
FC Caracal: Zdrîncă – Militaru, Săvulescu, Pasăre – Sandu, Bertea, D. Mihai, Stancu, Filip – S. Popescu, Boroiban. Antrenor: Nae Ungureanu. Au mai jucat: Şerban, Schintee.
• Au arbitrat: Ad. Comănescu – O. Maier, P. Gaşpar.

 Practic, meciul a aparţinut oaspeţilor, iar rezultatul final îi nedreptăţeşte, într-un fel, pe elevii lui Nae Ungureanu. Aceştia şi-au creat destule oportunităţi de a marca, dar ceea ce îi îngrijorează pe antrenorii şi oficialii echipei, ineficienţa atacanţilor, s-a adeverit, ca să zicem aşa, şi în meciul cu penultima clasată din serie, Unirea Dej.
Întâlnirea a fost dominată de FC Caracal, dar în minutul 27, împotriva cursului jocului, a fost 1-0 pentru gazde, printr-un gol stupid. La primul corner al Unirii, fundaşul central Drule a trimis puternic, cu capul, în bară, de unde balonul, revenit, l-a lovit fulgerător pe portarul Zdrîncă, intrând în plasă. Până la sfârşitul primei reprize, aceleaşi ratări ale oaspeţilor, S. Popescu, Boroiban şi D. Mihai fiind cei care au irosit în primele 45 de minute ocazii de a marca.
FC Caracal a egalat abia spre finalul întâlnirii, prin Filip, care a executat perfect o lovitură liberă de la 18 metri ('80). Oaspeţii ar fi putut pleca de la Dej cu toate cele trei puncte, dar acelaşi Filip a irosit o mare ocazie cu câteva minute înainte de fluierul final.
„Ratăm foarte mult. Este supărătoare această problemă a ineficienţei noastre. Am pierdut multe puncte din această cauză. Meciul cu Unirea Dej nu a fost deloc uşor, gazdele, în cazul unei victorii, ar mai fi sperat la salvare, ar fi putut să se relanseze în lupta pentru evitarea retrogradării. Acest 1-1 însă i-a îngropat, adică nu văd cum s-ar mai salva“, a afirmat după meci Jean Niţulescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU