14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAvalanşă de indisponibili

Avalanşă de indisponibili

Ilie Iordache va rata convocarea la trialul organizat de selecţionerul Victor Piţurcă din cauza unei accidentări suferite în meciul cu Jiul Petroşani.

Singurul fotbalist de la Pandurii care a atras atenţia selecţionerului Victor Piţurcă, Ilie Iordache, nu va putea onora convocarea la trialul organizat de selecţioner luni, la Mogoşoaia, din cauza unei accidentări suferite în meciul cu Jiul Petroşani. Ecografia efectuată ieri a evidenţiat o ruptură fibrilară de 0,5 mm, care-l ţine departe de gazon pe Iordache timp de două săptămâni. Cel mai în formă fotbalist al lui Neagoe va rata, pe lângă prima sa convocare la naţională, şi jocurile cu Poli Timişoara şi, probabil, Universitatea Craiova.
„Voi merge la medicul echipei naţionale Pompiliu Popescu pentru un control amănunţit. Mă bucur că am atras atenţia selecţionerului. Sper să joc bine în continuare şi să mai fiu convocat. Era prima mea convocare la lot, dar, dacă joc bine în continuare, mă mai cheamă“, a declarat Iordache. Acesta speră totuşi că derbiul Olteniei îl va găsi apt de joc. „Vreau să joc cu Universitatea Craiova. Publicul din Târgu Jiu mă simpatizează, înseamnă că joc bine şi doresc să fiu pe gazon împotriva fostei mele echipe“, a completat fotbalistul împrumutat de la Dinamo.
Recuperarea lui Ilie Iordache nu este singura grijă a medicului Ion Şerban. Vasilache a fost diagnosticat cu ruptură musculară la coapsă şi este indisponibil trei săptămâni, iar juniorul Costescu, care evolua pentru „satelitul“ EMC Rovinari, a suferit în meciul cu Alro Slatina o entorsă de genunchi cu leziuni de ligament colateral intern.
Nici Liviu Mihai şi nici Dragomir nu vor fi apţi din punct de vedere medical la meciul de la Timişoara, aceştia urmând să fie menajaţi pentru ca accidentările lor să nu se agraveze.

Decimaţi în apărare

Pentru prima dată în acest sezon, antrenorul Eugen Neagoe se confruntă cu un număr foarte mare de indisponibili în lot, fiind nevoit ca meciul cu Poli Timişoara să-l abordeze cu o formulă de echipă inedită. Cele mai importante absenţe sunt cele din axul central, toate din cauza suspendărilor. „Din păcate, nu ne vom putea baza pe Rus, Guso, Chibulcutean şi Stângă în următoarea etapă, trei jucători importanţi. Sper ca înlocuitorii lor să-şi facă datoria, să joace mai bine decât o fac titularii de drept şi sper să nu avem mari probleme“, a spus Neagoe.
Mai mult, tehnicianul oltean nu poate conta nici pe Dedu, pentru că acesta este legitimat la „satelitul“ EMC Rovinari, iar în ultimele şase etape de campionat nu are voie să joace decât la gruparea de Liga a III-a.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS