21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportConfruntări de gradul zero în Spania

Confruntări de gradul zero în Spania

În cea de-a doua competiţie europeană intercluburi ca importanţă, astăzi sunt programate partidele din prima manşă a semifinalelor. Dacă în Liga Campionilor în penultimul act se află trei echipe engleze, în Cupa UEFA supremaţia este deţinută de spanioli, FC Sevilla, Espanyol şi Osasuna luptând pentru un loc în finală.
În prima semifinală, FC Sevilla, deţinătoarea trofeului, echipă obişnuită cu participarea în cupele europene, va întâlni în deplasare pe Osasuna, una dintre surprizele plăcute ale competiţiei. Formaţia pregătită de Juande Ramos este cotată cu prima şansă, însă gruparea din Pamplona speră să dea încă o dată peste cap calculele hârtiei. Meciul va începe la ora 21.45 (Pro TV) şi va fi arbitrat de olandezul Eric Braamhaar, cel care a condus partida din Liga Campionilor dintre Lille şi Manchester (0-1), în luna februarie, în urma căreia francezii au acuzat vehement arbitrajul, făcând şi o plângere la UEFA.
În cealaltă semifinală se vor lupta, în capitala Cataloniei, Espanyol Barcelona şi Werder Bremen, două dintre formaţiile cu cele mai bune compartimente ofensive ale competiţiei. Partida va fi condusă la centru de norvegianul Tom Henning Ovrebo şi va începe tot la ora 21.45, fiind transmisă în direct de Telesport. Returul este programat pe 3 mai.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS