10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBanii lui Stoica, agăţaţi de o clauză

Banii lui Stoica, agăţaţi de o clauză

Chiar dacă a fost demis de la Universitatea Craiova, Ştefan Stoica nu şi-a încheiat oficial conturile cu gruparea din Bănie, având de încasat contractul până în 2008. Cel puţin aşa susţine tehnicianul oltean, care aşteaptă să fie dat afară cu acte. „Am fost demis prin telefon, iar acum aştept să primesc o hârtie de la club, din care să aflu exact motivele demiterii“, a spus „Mourinho“.
Deşi n-a vrut să vorbească despre bani, se pare că acesta ar avea de primit o sumă destul de mare, în jur de 100.000 de euro, de la finanţatorul Adrian Mititelu. Ştefan Stoica a declarat că nu vrea să-i mai vadă pe oficialii olteni, dar că îşi vrea banii, motiv pentru care şi-a angajat un avocat care să se ocupe de problemă. Interesant este că oficialii olteni nu s-au grăbit să îl demită şi în acte pe Stoica, adică să-l anunţe în scris că i-a fost desfăcut contractul de muncă.
Practic, în acte, acesta este în continuare angajatul clubului Universitatea Craiova, iar situaţia este în favoarea lui Mititelu, care, dacă va reuşi să-l păstreze pe Ştefan Stoica antrenor în acte până la finalul sezonului, iar echipa va termina campionatul mai jos de locul 12, va putea să-l dea afară pe „Mourinho“ fără a-i achita banii din contract.

Stoica ameninţă cu FRF

Tehnicianul oltean este convins însă că, la banii pe care îi are finanţatorul Adrian Mititelu, acesta din urmă nu se va agăţa de clauza cu pricina. „Este adevărat că există un punct în contract, care spune că îmi voi primi banii doar dacă echipa va termina pe locul 12. Nu cred că se va ajunge în situaţia asta, deoarece am fost demis înainte de finalul campionatului, iar echipa poate să-şi îndeplinească obiectivul lejer, pentru că are un program uşor în etapele următoare. Oricum, mai este mult până la finalul sezonului, iar dacă nu voi fi demis în acte, voi face o hârtie la FRF. Eu sper însă că în cel mai scurt timp voi primi şi hârtia oficială, care să certifice faptul că am fost dat afară. Poate domnii de la Universitatea Craiova au fost mai obosiţi sau au avut alte probleme în ultimele zile şi nu au putut s-o redacteze“, a comentat Stoica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

13 COMENTARII