8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLa drum cu speranţa

La drum cu speranţa

Jocul de astăzi este deosebit de important pentru ambele echipe, chiar dacă obiectivele celor două combatante sunt total diferite. Dacia Mioveni ţinteşte promovarea în Liga I, fiind la două puncte de locul secund, ocupat de CSM Râmnicu Vâlcea.
Jucătorii pregătiţi de Ion Moldovan au un moral excelent după ce etapa trecută a câştigat cu 2-0 jocul de la Caracal, în timp ce  Building se zbate pentru a rămâne în eşalonul doi, aflându-se prima „sub linie“. Elevii antrenorului Băbaş şi-au complicat situaţia după ce etapa trecută au pierdut fără drept de apel acasă, în faţa lui Gaz Metan Mediaş, cu scorul de 0-3. Dincolo de rezultat, îngrijorător este şi jocul modest prestat de mehedinţeni.
La oaspeţi va reintra în primul unsprezece juniorul Poiană, care etapa trecută a fost pentru prima oară rezervă, în timp ce Zamfir este suspendat după  cartonaşul roşu primit etapa trecută, acesta fiind la a doua eliminare în actualul sezon. Jocul de astăzi va fi arbitrat de o brigadă din Bucureşti, cu Andrei Ioniţă la centru, ajutat la cele două tuşe de I. Radu şi T. Cătălin. Antrenorul Iulian Băbaş ar putea începe partida cu următorul unsprezece: Doran – Băbaş, Gădălean, Gheorghe, Niţu – Făget, Drăcea, Poiană, Nilă, Poenaru – Şerban. În tur, rezultatul de la Vânju Mare a fost egal, 0-0.                 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS