24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDerbi Inter - Milan pentru Buffon

Derbi Inter – Milan pentru Buffon

„Divorţul“ portarului naţionalei Italiei, Gianluigi Buffon, de „Bătrâna Doamnă“ este tot mai aproape să se producă. Mass-media din Italia au publicat ieri informaţii despre posibilele destinaţii ale internaţionalului aflat la Juventus, iar echipele cele mai interesate de Buffon sunt grupările lombarde Inter Milano şi AC Milan.
Massimo Moratti, patronul „nerazzurrilor“, care în ultimii doi ani nu a mai oferit o sumă exorbitantă pentru transferul unui singur jucător, este de data aceasta dispus să facă o excepţie şi va înainta conducătorilor lui Juventus o ofertă de 40 de milioane de euro. În schimb, Milan, cu toate că i-a prelungit contractul portarului brazilian Dida şi pregăteşte o sumă mare pentru aducerea lui Ronaldinho, îl are şi ea pe listă pe Gianluigi Buffon, considerat de antrenorul Carlo Ancelotti cel mai bun goal-keeper din lume.
Juventus Torino nu a confirmat, dar nici nu a dezminţit informaţiile potrivit cărora ar intenţiona să se despartă de portarul său. Gazzetta dello Sport susţine însă că preşedintele „alb-negrilor“, Cobolli Gigli, a fixat preţul de vânzare al lui Buffon la 40 de milioane de euro. Cu banii încasaţi, „Bătrâna Doamnă“ ar urma să cumpere doi jucători valoroşi, pentru a întări compartimentul ofensiv şi pe cel median.
Juventus a fost serios afectată pe plan financiar după ce s-a descoperit în vara anului trecut că a fost implicată în scandalul meciurilor trucate şi a fost nevoită să vândă câteva dintre vedetele sale, Patrick Vieira, Zlatan Ibrahimovic, Emerson, Lilian Thuram, Gianluca Zambrotta şi Fabio Cannavaro.                

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS