Acasă Sport Scurte stiri

Scurte stiri

Futsal. Energo, în semifinale

Energoconstrucţia Craiova a câştigat fără mari probleme şi al doilea meci cu Informatica Timişoara, scor 4-1 (2-0) şi s-a calificat în semifinalele Ligii I, acolo unde va întâlni ACS Odorheiu Secuiesc. Golurile oltenilor în partida de la Timişoara au fost reuşite de Cioboiu, Apostol, Mihalache şi Bugălă. Craiovenii au jucat în formula: Rizan – Mihalache, Florescu, Cioboiu, Chivu. Au mai jucat: Apostol, Pantelimon, Bugălă şi Nistoran. În cealaltă semifinală, CIP Deva va întâlni câştigătoarea din meciul Athletic Bucureşti – Municipal Constanţa, care va avea loc duminică. Înainte de meciulul tur cu Odorhei, Energo va întâlni pe 2 mai, în sferturile de finală ale Cupei României, echipa Poli Timişoara, pe terenul formaţiei bănăţene. (D.M.)

Fotbal. Poliţiştii ţintesc finala

Echipele de fotbal ale Ministerelor de Interne din România şi Bulgaria se vor întâlni astăzi, într-un meci din faza grupelor de la Campionatul Balcanic. Partida se va desfăşura pe stadionul de la Şcoala de Fotbal „Gică Popescu“ din Craiova, începând de la ora 14.00, şi are o miză importantă, calificarea în finala competiţiei, care va avea loc în luna iunie, în Bulgaria. Reprezentativa României, formată din poliţişti, jandarmi şi pompieri, are nevoie de victorie pentru a juca finala, în timp ce oaspeţii bulgari se vor califica în finală chiar şi cu un rezultat de egalitate. Din formaţia tricoloră, pregătită de Sorin Istrate, fac parte şi cinci jucători craioveni, legitimaţi la liderul ligii a IV-a doljene AS Prometeu: Chiliman, A. Luţă, I. Luţă, Sandu şi Enache. (D.M.)

Juniori. Costea II, patru goluri

Juniorii A ai Universităţii Craiova i-au învins la scor de maidan pe colegii lor de la CSJ Ştiinţa „U“ Craiova, scor 8-1 (4-1). Pentru trupa lui Aurică Beldeanu au marcat Costea II (4), Ţăran (2), Pătraşcu şi Neacşu, în timp ce golul de onoare al celor de la CSJ (antrenor Dandu Ustabacieff) a fost reuşit de Drăghici. În urma acestei victorii la scor, Universitatea se menţine pe primul loc în clasament. Disputa de la juniori B a fost câştigată de CSJ Ştiinţa „U“, formaţia condusă de Victor Niculescu administrându-i un 5-0 (3-0) Universităţii (antrenor Daniel Mogoşanu). Golurile au fost marcate de Mirescu (3) şi Gogoşoiu (2). În alt derbi craiovean, Şcoala de Fotbal „Gică Popescu“ a învins, pe teren propriu, echipa CSSU, atât la juniori A, scor 7-0, cât şi la juniori B, scor 5-1. (D.M.)

Gazeta de Sud este un ziar independent care are ca scop sprijinirea comunităţii oltenilor şi a valorilor acesteia. În cei 24 de ani de existenţă, a devenit cel mai citit cotidian regional din România.
Exit mobile version