8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSabin Ciurea, între Slatina şi Craiova

Sabin Ciurea, între Slatina şi Craiova

Plecarea lui Fane Stoica a fost suplinită de Florin Cioroianu, Daniel Mogoşanu a rămas secund, dar postul de antrenor cu portarii este vacant după demiterea lui Ştefan Crişan. Nu pentru multă vreme însă, pentru că oficialii olteni au discutat deja cu Sabin Ciurea să preia „ştafeta“ şi să se ocupe de fostul său elev de la FC Caracal, Mircea Bornescu. În prezent, Ciurea se ocupă de o şcoală de portari în Piteşti şi este secundul lui Eftimie Iordan la Alro Statina, dar mai prestează două zile pe săptămână şi la gruparea din „Oraşul minunilor“.
„Am fost contactat de oficialii Ştiinţei şi de Florin Cioroianu şi ne-am înţeles să mă ocup de portarii craioveni timp de o lună. Pentru mine ar fi ceva extraordinar să antrenez în Liga I. Nu mă interesează banii, pentru mine contează foarte mult să antrenez la o echipă de talia Universităţii. Cred că am fost propus de Bornescu, pe care l-am pregătit în perioada în care activa la FC Caracal. Renunţ la toate colaborările, voi antrena numai portarii Ştiinţei, pentru că este foarte important pentru mine să o ajut
să-şi revină“, a spus Ciurea.

Scurtcircuit la negocieri

Cum Sabin Ciurea este sub contract cu gruparea din Liga a III-a din Slatina până în vară, venirea acestuia la Ştiinţa depinde însă de conducerea celor de la Alro. „Conducerea cunoaşte intenţiile Universităţii în privinţa mea, dar, cu toate că a părut să înţeleagă situaţia, nu şi-a dat încă acordul, dar cred că va fi bine, pentru că Alro ar vrea să pornească o colaborare cu Universitatea din sezonul viitor, când se încearcă din nou promovarea“, a adăugat Sabin Ciurea, care a mai fost şi astă-vară în discuţii cu Universitatea. Optimismul acestuia a fost temperat însă de preşedintele grupării Alro Slatina, Constantin Gagiu. „Să ne înţelegem de la bun început: nu am primit nimic oficial. Ei au discutat cu Sabin Ciurea, care mi-a spus totul. Nu sunt de acord cu propunerea, cum nu este nici «principalul» Eftimie Iordan, pentru că noi rămânem descoperiţi. În plus, nu ne-a convenit că ei vor ca Sabin Ciurea să se ocupe numai de Universitatea, şi doar în timpul liber de noi. Dacă vor invers bine, dacă nu… este sub contract cu noi până în vară“, a spus Gagiu.                              

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS