14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDublă confruntare cu Israel

Dublă confruntare cu Israel

Federaţia Română de Fotbal (FRF) şi Federaţia Israeliană de Fotbal (IFA) au semnat un contract care prevede disputarea a două meciuri amicale între echipele naţionale de seniori ale celor două ţări.
Primul joc-test se va disputa în Israel, pe 6 februarie 2008, meciul revanşă urmând să aibă loc în ţara noastră, la o dată care va fi stabilită ulterior.

Stoilov ţine locul cald pentru Balakov

Dacă pe banca tricolorilor este stabilitate, Victor Piţurcă părând bătut în cuie, nu acelaşi lucru îl putem spune despre naţionala Bulgariei, adversara României din Grupa G a preliminariilor CE 2008. Bulgarii sunt încă în căutări pentru a găsi un antrenor potrivit. Iniţial, apele păreau să se fi liniştit după anunţarea ca selecţioner a lui Stanimir Stoilov, antrenorul lui Levski Sofia. Acesta va asigura însă doar interimatul pe banca bulgarilor, el urmând să pregătească echipa pentru „dubla“ cu naţionala statului Belarus, din 2 şi 6 iunie.
Conform presei bulgare, adevăratul înlocuitor al lui Hristo Stoicikov va fi Krasimir Balakov, actualul tehnician al celor de la Grasshoppers Zurich. Contractul acestuia cu gruparea elveţiană expiră în această vară, el urmând să preia naţionala Bulgariei după scurta perioadă de interimat a lui Stoilov. Curios este faptul că Stanimir Stoilov nu recunoaşte că va fi selecţioner, nici chiar pentru scurt timp, iar Federaţia Bulgară de Fotbal a anunţat că nu a obţinut încă acordul lui Levski pentru detaşarea antrenorului pe banca selecţionatei „castraveţilor“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS