24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Caracal, în cădere liberă

FC Caracal, în cădere liberă

Liga a II-a

FC Caracal – Dacia Mioveni 0 – 2 (0 – 1)
• Au marcat: M. Olteanu ('20), C. Şerban ('80).
• Stadion: „Parc“, spectatori: 1.000.
FC Caracal: Zdrîncă – Săvulescu, Pasăre, Bădoi ('80, Răducu) – Sandu. S. Popescu, Schintee, D. Mihai, Filip (25', Bertea) – Şerban, Boroiban ('55, Stancu). Antrenori: Nicolae Ungureanu, George Biţă.
Dacia Mioveni: Mindileac – Hapaină, Olteanu, Kiraly, Baicu – Doman, Drăghici, Bunea ('70, Şerban), Vladu ('80, Chirciu) – Păcurar ('56, Damaschin), Cl. Ionescu. Antrenor: Ion Moldovan.
• Au arbitrat: H. Abrudan – H. Bochiş şi M. Rigo.

FC Caracal nu a reuşit nici în această etapă să câştige vreun punct, pierzând cu 2-0 disputa de pe stadionul „Parc“ în faţa Daciei Mioveni, o echipă care vrea promovarea în prima ligă.
Partida a semănat cu cea disputată de olteni săptămâna trecută la Mediaş, când au pierdut la acelaşi scor. La fel ca şi atunci, în meciul cu Mioveni, elevii lui Nae Ungureanu şi George Biţă şi-au creat câteva ocazii, au avut chiar şi o bară, dar au greşit la finalizare. Şi cum ocaziile se răzbună, oaspeţii au punctat de două ori, obţinând o victorie importantă, care i-a urcat pe podium, la doar două puncte de locul secund, cel care le-ar permite promovarea.

Militaru s-a accidentat la încălzire

Antrenorul principal al celor de la FC Caracal, Nicolae Ungureanu, spune că a avut numeroşi jucători de bază indisponibili şi acest lucru s-a simţit: „Mioveniul nu ne-a prins într-o situaţie foarte bună. Nu l-am putut utiliza pe căpitanul Militaru, care a resimţit dureri la inghinali la încălzire, în minutul 8 s-a accidentat şi Filip şi a trebuit să îl schimb. Nici pe Gheba şi Rădulescu nu am putut conta… Am jucat slăbuţ şi nu am reuşim să marcăm“.
Chiar dacă echipa a coborât pe locul 13, tehnicianul formaţiei caracalene nu se teme de retrogradare. „Nu este o situaţie roz, dar cred că nu vom avea probleme cu retrogradarea, aşa cum nu aveam şanse nici la locurile fruntaşe. Cred că ne vom îndeplini obiectivul, rămânerea în Liga a II-a“, a precizat Ungureanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU