16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOltchim vrea să învingă şi la Budapesta

Oltchim vrea să învingă şi la Budapesta

După un linişitor 36-23 la Râmnicu Vâlcea, handbalistele de la Oltchim par să aibă o partidă uşoară mâine la Budapesta, cu Ferencvaros, în returul semifinalei Cupei Cupelor.
Înaintea plecării spre capitala Ungariei, echipa pregătită de Gheorghe Tadici (foto) a mai susţinut aseară un meci de campionat, adversară fiindu-i Mureşul Târgu Mureş, „lanterna roşie“ a Ligii naţionale feminine. Cât despre meciul de mâine cu Ferencvaros, jucătoarele vâlcene vor să bată şi în deplasare, mai ales că o nouă victorie le-ar creşte prima de calificare în finală de la 3.000 la 3.500 de lei. Partida va începe la ora 17.15 (în direct la Pro TV) şi va fi arbitrată de o brigadă daneză, formată din Martin Gjeding şi Mads Hansen. În cealaltă semifinală, jucătoarele spaniole de la Union Ribarroja au prima şansă de calificare, după egalul obţinut în deplasare (28-28) cu norvegiencele de la Byasen Trondheim.
În returul semifinalelor Cupei Challenge, HCM Roman va întâlni mâine, pe teren propriu, de la ora 11.00, echipa sârbă Naisa Nis. În tur, formaţia din Roman a fost învinsă cu 23-19. În cealaltă semifinală, „U“ Jolidon Cluj va juca astăzi, în Croaţia, cu echipa RK Zagreb. În meciul tur, ardelencele s-au impus cu scorul 32-30.                           

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS