21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTrofeul Carpaţi se va disputa la Severin

Trofeul Carpaţi se va disputa la Severin

Prezent de mai multe ori în sala polivalentă din Drobeta Turnu Severin, cu ocazia partidelor internaţionale disputate de echipa masculină de handbal UCM Reşiţa, preşedintele FRH, Cristian Gaţu, a propus edililor municipiului să găzduiască Trofeul Carpaţi, o competiţie de anvergură a handbalului organizată anual în România. Solicitarea a fost acceptată de primărie, turneul urmând să se desfăşoare în perioada 24-29 octombrie, la start fiind prezente patru echipe naţionale.
„Costurile se vor ridica la aproximativ 600 de milioane de lei. Avem două variante, ori alocăm bani de la buget şi lăsăm intrarea liberă, ori intarea va fi cotra cost, situaţie în care vom suporta cheltuielile din sumele încasate. Personal, aş opta pentru prima variantă, dar decizia va aparţine consiliului local, singurul abilitat să hotărască în aceste cazuri“, a afirmat viceprimarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe.
Sala polivalentă din Severin a fost dată în folosinţă anul trecut şi are o capacitate de 1.800 de locuri, fiind între primele cinci din ţară ca dotări şi număr de locuri.          

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS