12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFără Ionescu, Ştiinţa nu a mai câştigat

Fără Ionescu, Ştiinţa nu a mai câştigat

Juniorii mari ai Universităţii Craiova, antrenaţi de Florin Cioroianu, au remizat miercuri după amiază, scor 2-2, cu Şcoala de Fotbal „Gică Popescu“, într-o partidă restantă din campionat, care s-a desfăşurat la Podari, deoarece complexul sportiv „Ion Oblemenco“ se află în renovare. Alb-albaştrii porneau ca favoriţi, însă, la un moment dat, s-au văzut conduşi chiar cu 2-0. Au revenit totuşi în joc, egalând prin reuşitele atacanţilor Pătraşcu şi Alex Costea, ultimul înscriind din lovitură de la 11 m. În ciuda acestui semieşec, primul din retur, Universitatea rămâne pe primul loc, la o distanţă de opt puncte faţă de urmăritoarea sa, EMC Rovinari.
Antrenorul Florin Cioroianu nu l-a putut folosi în jocul cu „şcolarii“ de la „Gică Popescu“ pe Andrei Ionescu, acesta aflându-se din nou în pregătiri cu echipa mare, sub comanda lui Fane Stoica. Universitatea a jucat în formula: Neagoe – Boangiu, V. Găman, Neacşu, Buşu – Palcău, Puchiu, Argintaru, Firţulescu – Pătraşcu, A. Costea. Au mai intrat: A. Stoica, Barbu şi Bouleanu.

Internaţionalii de la „GP“ pleacă în Italia

Disputa de la juniorii B a fost câştigată clar de Şcoala de Fotbal „Gică Popescu“, scor 4-0, meciul disputându-se pe terenul de la Hanul Doctorului. „GP“, lidera de la juniorii mici, s-a impus fără probleme prin golurile jucătorilor Soian, Cioinac, Goge şi un autogol al unuia dintre fundaşii Universităţii. Interesant este că antrenorul formaţiei de la Han, Paul Răducan, amânase meciul, care trebuia să se desfăşoare pe 1 aprilie, din cauză că avea trei jucători de bază convocaţi la lotul naţional UEFA 1991, Stoian, S. Mladen şi Crişan. Cei trei au contribuit decisiv la victoria împotriva Universităţii, iar astăzi vor pleca din nou la lotul naţional, pentru un turneu în Italia.
 În urma acestei victorii, „GP“ se menţine în fruntea clasamentului la juniori B, la şase puncte în faţa formaţiei Pandurii Târgu Jiu.               

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS