10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVreau să câştig la Craiova!

Vreau să câştig la Craiova!

Ambele echipe au avut în tur antrenori noi, „Bursucul“ debutând pe banca tehnică a Unirii cu o înfrângere, motiv pentru care el vrea acum să-şi recupereze punctele pierdute.

– Cu ce intenţii veniţi la Craiova pentru meciul cu Universitatea?
 – Păi, cu ce intenţie ar putea veni un antrenor al unei echipe? Ce credeţi că aş dori? Firesc, vreau ca echipa mea să câştige, aşa cum toţi antrenorii vor. În tur, am fost înfrânţi acasă, aşa că trebuie să ne recuperăm punctele pierdute.
 – Cu alte cuvinte, acest meci din retur este un fel de revanşă…
 – Nu, este o partidă normală de campionat, dar Unirea a fost învinsă în tur, cu mine ca antrenor principal şi, cum spuneam, vreau acum să recuperez. Acea partidă de pe 1 octombrie 2006 (Unirea – Universitatea 1-2, n.r.), asupra căreia nu mai vreau să revin, n-o pot uita, mai ales că a însemnat, de fapt, debutul meu ca antrenor la Urziceni. Şi m-a afectat deoarece am debutat cu o înfrângere.
 – Având în vedere situaţia Craiovei, meciul este dificil, Universitatea nu îşi poate permite paşi greşiţi!
 – Toate meciurile sunt dificile, nu numai acesta. Suntem conştienţi de dificultatea acestui final de campionat. Respect Universitatea, dar pe mine nu mă interesează ce fac alţii. Pe mine mă interesează numai echipa mea, Unirea Urziceni.
 – Pentru meciul cu Universitatea, pregătiţi măsuri speciale pentru unii jucători ai gazdelor, cum ar fi Njock, Wobay ş.a.?
 – Asta-i problema mea… Universitatea are câţiva jucători foarte buni şi, logic, o să am grijă de ei, cum se spune.
 -Stadionul „Ion Oblemenco“ va fi sâmbătă seară un vulcan.Vă sperie atmosfera care va fi creată de suporterii Universităţii, meciul fiind foarte important pentru evitarea retrogradării?
 – Pe mine nu are cum să mă sperie. Am jucat pe multe stadioane cu atmosferă vulcanică, aşa cum ziceţi că ar putea fi sâmbătă în Craiova, am jucat şi pe fostul „Central“. Totul este ca jucătorii mei să nu se sperie, dar asta este altă discuţie. Sper ca ei să înţeleagă că este o partidă normală de campionat, în care trebuie să demonstreze că au valoare.

Şi-a propus 40 de puncte

 – Echipa dumneavoastră este pe un loc liniştitor, pe un drum bun, în ultima etapă impunându-vă în faţa Politehnicii Timişoara fără probleme, 2-0.
 – Este adevărat, am avut o perioadă bună şi sper s-o continuăm. Cu cât mai repede facem 40 de puncte, cu atât mai bine.
 – Ce ziceţi de lupta pentru podiumul campionatului, unde Dinamo este virtual campioană, iar pentru locul doi lupta încă nu pare încheiată?
 – Nu-i problema mea, dar cred că duelul pentru ocuparea locului doi se va da probabil până în ultima etapă.
 – Dar cum vedeţi lupta din subsolul clasamentului?
 – Clasamentul este edificator în privinţa asta… Mi-e greu să cred că echipele de pe locurile 16-17-18 ar putea să se mai salveze de la retrogradare. Lupta cea mare pare a fi pentru evitarea  locului 15. Şi, cum v-am spus, până când Unirea Urziceni nu face 40 de puncte, nici eu nu mă consider liniştit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS