24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMititelu crede că doar banii lui au valoare

Mititelu crede că doar banii lui au valoare

Patronul Ştiinţei vrea să pară neinteresat de miliardele pe care le-ar lua de la bugetul local, deşi acestea ar acoperi în totalitate costurile amenajării noilor terenuri de antrenament.

Amenajarea unor noi terenuri de antrenament, pe lângă „coafarea“ arenei principale din Complexul Sportiv „Ion Oblemenco“, a devenit o prioritate pentru Adrian Mititelu. „Este o investiţie sută la sută privată, deşi, din câte am înţeles, Primăria Craiova vrea să vină şi ea să ne ajute cu 20 de miliarde de lei. Această sumă reprezintă însă doar 20 la sută din ceea ce vreau eu să cheltuiesc pentru a moderniza anexele stadionului, investiţie care mă va costa 75 – 80 de miliarde de lei. Cu celelalte lucrări pe care vreau să le fac, se va ajunge la 250 – 300 de miliarde de lei. Nu vreau să fac pe fudulul sau pe infatuatul, aşa că, deşi reprezintă o parte infimă din ceea ce ne trebuie, banii de la primărie sunt bineveniţi“, a precizat Mititelu.
Generozitatea finanţatorului Ştiinţei a pălit, însă, după ce coordonatorul lucrărilor de la stadion, Ştefan Abramovici, omul cu nume de magnat, dar meşter la pus gazon, a anunţat cât va costa investiţia de la Complexul „Ion Oblemenco“, adică noile terenuri care vor fi gata peste câteva luni. „Vom amenaja două terenuri la cel mai înalt nivel, costul lucrărilor ridicându-se la 600.000 de euro“, a anunţat Abramovici.
La un calcul simplu, suma anunţată de constructor, puţin peste 20 de miliarde de lei, reprezintă aceeaşi sumă pe care viceprimarul Gheorghe Nedelescu şi unii consilieri vor să i-o ofere lui Mititelu, pentru a-şi demonstra dragostea faţă de Ştiinţa. Cu alte cuvinte, marea investiţie, adică terenurile de antrenament, ar fi acoperită doar din bugetul Consiliului Local Municipal Craiova, Mititelu urmând să scoată din buzunar numai banii pentru montarea scaunelor şi a mininocturnei, care, după calculele sale, vor costa de trei ori mai mult decât lucrarea propriu-zisă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

14 COMENTARII