11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJuventus, doar o remiză cu Rimini

Juventus, doar o remiză cu Rimini

Cea mai titrată echipă din Italia, Juventus Torino, nu a reuşit marţi seară să obţină decât o remiză pe teren propriu, 0-0, cu Rimini, în etapa a 22-a a diviziei a doua, programată iniţial în februarie, dar amânată din cauza incidentelor de la Catania. „Juve“ rămâne totuşi lideră în Serie B, având un avans de cinci puncte faţă de a doua clasată, Genoa, învingătoare cu 2-0 în faţa formaţiei Vicenza.
După meciul disputat pe „Stadio Olimpico“ din Torino, în faţa a 17.000 de spectatori, antrenorul echipei Juventus, francezul Didier Deschamps, a criticat prestaţia arbitrului, reclamând printre altele un penalti neacordat la un fault asupra lui Nedved. Pe lângă Nedved, la „bianconeri“ au evoluat şi celelalte vedete, Del Piero (foto stânga), Trezeguet, Camoranesi şi Buffon. Juventus şi ocupanta locului secund, Genoa, se vor întâlni la Torino pe 21 aprilie.
Echipa la care evoluează şi jucătorul român Bogdan Pătraşcu, Piacenza, a fost învinsă pe teren propriu de Brescia, cu scorul de 2-1, după ce gazdele au condus la pauză cu 1-0. Pătraşcu a fost titular, a jucat pe toată durata partidei şi a fost notat cu 5,5 de agenţia Goal pentru prestaţia sa. În clasament, Piacenza ocupă locul al şaptelea, cu 50 de puncte, şi păstrează încă şanse de promovare.                     

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS