21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportGallovits, în optimi

Gallovits, în optimi

Jucătoarea română de tenis Edina Gallovits s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Dothan (SUA), dotat cu premii în valoare de 75.000 de dolari. Sportiva de 22 de ani din Timişoara, rezidentă în Atlanta, a învins-o fără probleme pe americanca Lilia Osterloh, scor 6-3,       6-2. Gallovits este prima româncă după Ruxandra Dragomir care a intrat în primele 100 de jucătoare ale lumii, ea ocupând în prezent locul 98 în ierarhia WTA. În alt meci din primul tur al competiţiei din statul Alabama, Anda Perianu a fost depăşită în două seturi, 7-6 (5), 6-3, de Hana Sromova (Cehia).
În privinţa altor tenismeni români prezenţi în aceste zile la diferite turnee, după Răzvan Sabău, şi Horia Tecău a ratat calificarea în optimile competiţiei de 100.000 de dolari din Bermude. Braşoveanul a fost învins în runda inaugurală de italianul Davide Sanguinetti, scor 6-4, 6-4.
În schimb, Magda Mihalache şi Liana-Gabriela Ungur s-au calificat în optimile turneului de 25.000 de dolari de la Bari, unde vor fi adversare.   

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS