17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBerti Văsuică, în pole-position

Berti Văsuică, în pole-position

Sport Club Municipal Craiova şi CS Universitatea Craiova sunt foarte aproape de momentul în care vor realiza colaboarea la handbal, volei şi baschet. Pavel Badea, directorul CS Universitatea, a obţinut deja de la Ministerul Educaţiei şi Cercetării aprobarea de a colabora cu SCM şi a înaintat ieri către Consiliul Local Craiova propunerea de colaboarare. Acum mai trebuie ca în şedinţa de consiliu din 26 aprilie să fie votat proiectul şi sunt şanse mari să se întâmple asta. De aceea, Nicu Stoian, preşedintele SCM, împreună cu şefii de la CS Universitatea au început să facă planul de bătaie. Singura certitudine este că echipa feminină de volei va fi condusă în continuare de Adrian Cotoranu, ajutat de cea mai experimentată jucătoare din lot, Puşa Dina.
La volei masculin, şanse mari să preia echipa, mai bine zis, să o înfiinţeze, are Berti Văsuică. „Am purtat întâi discuţii cu fostul antrenor, Dănuţ Pascu. Ne-a cerut mai mult timp de gândire, pentru că mai are oferte, mult mai serioase. Ne-am reorientat şi acum suntem în negocieri cu Berti Văsuică. Cred că va accepta oferta noastră“, a spus Nicu Stoian.
El  a adăugat că această colaborare cu CS Universitatea trebuie făcută cât mai repede, pentru ca echipa masculină de baschet, condusă de Marius Toma, să încerce promovarea în prima divizie, mai ales că turneul semifinal, la care oltenii sunt deja calificaţi, va avea loc la Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS