5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAm furnicături pe spate

Am furnicături pe spate

Conştientizând că situaţia din clasament a Universităţii nu este deloc bună, Adrian Mititelu a afirmat ieri că se teme de retrogradarea echipei, dar consideră că alb-albaştrii vor reuşi să-şi revină şi să evite dezastrul. Patronul craiovean a recunoscut că nu mai este în apele sale de câteva zile, de când diferenţa de puncte dintre locul 14, pe care-l ocupă Ştiinţa, şi locul 15 (retrogradabil) s-a diminuat, Ceahlăul apropiindu-se la doar două puncte de gruparea alb-albastră.
„Am furnicături pe spate de frica retrogradării, dar sunt convins că ne putem redresa. Eu sunt patronul acestei echipe şi, dacă vreau, îl dau pe Fane Stoica afară, dacă nu are rezultate. Am încredere în generaţia asta şi, în doi – trei ani, vom face furori“, a afirmat Mititelu.
Patronul craiovean a comparat criza de la Universitatea cu cea prin care a trecut Manchester United, după tragedia din 6 februarie 1958, de la Munchen, când avionul care transporta jucătorii englezi la Belgrad, unde aveau de disputat un meci contra formaţiei Steaua Roşie, s-a prăbuşit. „Cu Manchester s-a prăbuşit avionul şi le-a luat ceva timp să-şi refacă echipa. La noi a căzut avionul peste Craiova şi a distrus trei generaţii de jucători şi nici meşterul Manole nu putea face mai mult într-un timp atât de scurt“, a punctat Mititelu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII