6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportÎndopaţi cu morcovi, romanii au făcut scor

Îndopaţi cu morcovi, romanii au făcut scor

Jucătorii echipei din capitala Italiei au beneficiat, înainte de meciul cu Sampdoria, pe care l-au câştigat cu 4-0, de un cadou mai puţin obişnuit, ei găsind în faţa cantonamentului 120 de kilograme de morcovi şi câteva raţe vii.

Cristian Chivu a bifat toate cele 90 de minute ale întâlnirii Roma – Sampdoria 4-0, disputată pe „Stadio Olimpico“, în runda cu numărul 32 din Serie A. Golgheterul la zi al primei ligi italiene, Francesco Totti, şi-a mai trecut în cont două reuşite, în minutele 21 şi 68. Pentru Roma au înscris şi fundaşii Mateo Ferrari (’73) şi Christian Panucci (’87).
Conform ziariştilor italieni, Chivu a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren. „O prestaţie generoasă, nu numai în apărare. A avut o intervenţie foarte bună în minutul 36, când Quagliarella scăpase spre poarta romanilor. A fost periculos în atac, mai ales la sfârşitul primei reprize, când a şutat în bară, la capătul unei acţiuni personale“, a scris Datasport despre apărătorul român, care a fost notat cu 7.
Roma se menţine pe locul al doilea în clasament, la 16 puncte în spatele liderei Inter, care a remizat cu Palermo (2-2).

Suporterii romani sunt supăraţi

Jucătorii echipei AS Roma au beneficiat, înainte de meciul cu Sampdoria, de un cadou mai puţin obişnuit, ei găsind în faţa centrului de la Trigoria 120 de kilograme de morcovi şi câteva raţe vii. Acestea erau pentru toţi jucătorii formaţiei din Roma, cu excepţia lui Daniele De Rossi, singurul marcator în meciul cu Manchester United, din Liga Campionilor, pe care gruparea din capitala Italiei l-a pierdut cu 7-1. „Nu am avut nici o problemă cu publicul nostru şi acest lucru s-a văzut şi în partida cu         Sampdoria, deoarece am fost susţinuţi în permanenţă. Morcovii? Aceasta este opera unor invidioşi. Am adunat câţiva şi îi vom mânca“, a spus antrenorul Luciano Spalletti.
Tehnicianul Romei a anunţat, de asemenea, că sâmbătă noapte centrul de Trigoria a fost ţinta unei alarme cu bombă, fiind necesară intervenţia forţelor de ordine.

Năstase, titular la Ascoli

Într-o altă partidă din etapa a 32-a a primei ligi italiene, formaţia la care este legitimat fundaşul Valentin Năstase, Ascoli, a remizat pe teren propriu, scor 2-2, cu Lazio Roma. Toate cele patru goluri ale meciului au fost înscrise în ultimele 20 de minute. Gazdele au deschis scorul în minutul 70, prin Soncin, iar după numai trei minute Rocchi a restabilit egalitatea. Veteranul Luigi Di Biagio i-a dus pe „alb-negri“ din nou în avantaj, în minutul 76, iar lazialul Jimenez a stabilit scorul final cu cinci minute înainte de ultimul fluier al arbitrului.
Prestaţia lui Năstase a fost notată cu 6 de Datasport, care a catalogat evoluţia apărătorului român astfel: „A riscat mult cu driblinguri în preajma propriului careu, dar a făcut-o mereu bine. I-a scăpat din marcaj Jimenez la al doilea gol al oaspeţilor“. Ascoli ocupă ultimul loc în clasament, al 20-lea, la opt puncte de salvarea de la retrogradare.

Serie A, etapa a 32-a

Rezultate: Cagliari – Empoli 0-0, Udinese – Chievo Verona 2-1, AS Roma – Sampdoria Genova 4-0, Ascoli – Lazio Roma 2-2, Messina – AC Milan 1-3, Fiorentina – Siena 1-0, Torino – Atalanta Bergamo 1-2, Livorno – Reggina 1-1, Parma – Catania 1-1, Inter Milano – Palermo 2-2.
Clasament: 1. Inter 81 de puncte; 2. Roma 65; 3. Lazio 56; 4. Milan 50; 5. Palermo 49; 6. Empoli 46; 7. Fiorentina 44; 8. Atalanta 39; 9. Sampdoria 39; 10. Udinese 39; 11. Cagliari 34; 12. Livorno 33; 13. Catania 33; 14. Torino 32; 15. Siena 31; 16. Chievo Verona 28; 17. Reggina 27; 18. Parma 26; 19. Messina 24; 20. Ascoli 20.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS