12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEnergo, victorioasă

Energo, victorioasă

Energoconstrucţia a debutat cu dreptul în play-off-ul Ligii I de futsal, câştigând primul meci din cele trei, pe care le are de disputat cu Informatica Timişoara. Oltenii s-au impus duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-2 (2-1), golurile trupei lui Vali Nistoran fiind reuşite de Florescu şi şi Chivu (fiecare câte două). În urma acestei victorii, craiovenii pornesc cu prima şansă pentru meciul de la sfârşitul acestei săptămâni, de la Timişoara. „A fost un meci dificil, aşa cum vor fi toate din play-off. Însă, cred că ne vom impune şi la Timişoara şi vom obţine calificarea fără să mai fie nevoie să jucăm al treilea meci şi să avem timp să ne odihnim“, a spus antrenorul Vali Nistoran.
În partida cu Informatica, Energo a jucat în formula: Rizan – Cioboiu, Bugălă, Pantelimon, Apostol. Au mai intrat: Chivu, Florescu, Chiliman, Mihalache, Burada. Celelalte rezultate din play-off: CIP Deva – Poli Timişoara 7-2, ACS Odorheiu Secuiesc – Clujeana Cluj 4-1, Athletic Bucureşti – Municipal Constanţa 5-2.
În etapa inaugurală a Cupei Liceelor „Energoconstrucţia“, care a avut loc tot duminică, nu s-a disputat decât un meci, în care Grupul Şcolar „Traian Demetrescu“ s-a impus clar, scor 7-1, în faţa Grupului Şcolar Electroputere. Partida dintre Grupul Şcolar „Ilie Murgulescu“ şi Liceul „Henri Coandă“ a fost câştigat cu 3-0 de echipa din urmă, deoarece cei de la „Ilie Murgulescu“ nu  s-au prezentat la jocul din Sala Sporturilor.                

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS