22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Demisii inutile

Alb-albaştrii s-au antrenat ieri în efectiv complet, fiind supervizaţi de conducătorii care s-au împăcat cu gândul că „Mourinho“ rămâne antrenorul Ştiinţei.

La doar câteva ore după prezentarea demisiilor, Ion Geolgău şi Silvian Cristescu au revenit asupra deciziei, aşa cum se aştepta toată suflarea alb-albastră. Atât preşedintele, cât şi „vicele“ Ştiinţei au afirmat că au revenit la sentimente mai bune numai după ce au discutat cu patronul Adrian Mititelu. Ion Geolgău a afirmat că şi-a dat seama că demisia sa nu poate face decât rău echipei şi că nu doreşte ca plecarea sa să fie asociată cu o eventuală divergenţă cu Fane Stoica, deşi îi ceruse „capul“ antrenorului. „După o discuţie cu Adrian Mititelu,  mi-am dat seama că este mai bine să rămân în funcţie. Fac asta pentru binele echipei, pentru a păstra liniştea în lot şi pentru a nu se asocia decizia mea cu o eventuală divergenţă cu Ştefan Stoica“, a spus ieri preşedintele Ştiinţei, Ion Geolgău.
La rândul său, Silvian Cristescu a afirmat că nu şi-a depus demisia pentru că voia să scape de „Mourinho“, ci doar pentru că avea nevoie de o pauză, iar acum, când toate lucrurile par să se fi liniştit, „vicele“ Universităţii nu se gândeşte decât la redresarea situaţiei. „Nu luasem acea decizie pentru că aş fi vrut ca Ştefan Stoica să plece, ci doar pentru că aveam nevoie de o pauză după aceste rezultate proaste. Sper să reuşim să redresăm situaţia, pentru că nu vrem să retrogradăm imediat după ce am revenit în primul eşalon“, a afirmat Silvian Cristescu.

„Mourinho“, îngândurat

Devenind mărul discordiei în scandalul demisiilor, Fane Stoica nu a renunţat să lupte pentru a se menţine în postul său de antrenor al Universităţii şi s-a prezentat ieri la pregătirea echipei, ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic, deşi pe figura sa se „citea“ neliniştea.
Acest lucru a fost certificat şi de comportamentul tehnicianului din timpul unicului antrenament, susţinut de la ora 16.00, în cantonamentul de la Lunca Jiului.
Fane Stoica nu şi-a mai încurajat elevii cum o făcea nu de mult – „copiii mei“, „vitejii mei“ sau „suntem cei mai buni“, ci a fost foarte sobru, iar dialogul cu fotbaliştii s-a rezumat la comenzi şi indicaţii foarte scurte.
Alt personaj care nu a putut sta deoparte şi s-a prezentat la şedinţa de pregătire, în afara lui Silvian Cristescu, a fost Adrian Mititelu, patronul craiovean amestecându-se în multe rânduri în grupul de jucători, care trăgeau tare la antrenament.
Lotul Universităţii s-a întărit de ieri şi cu Andrei Ionescu, „Micul Balaci“ revenind la echipa mare după o perioadă destul de lungă, el suportând consecinţele încăpăţânării de a nu semna prelungirea contractului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

15 COMENTARII