17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRoşu răsuflă uşurat

Roşu răsuflă uşurat

Mijlocaşul român Laurenţiu Roşu, care evoluează în Primera Division, la Recreativo Huelva, a spus jurnaliştilor iberici că s-a gândit, înainte de meciul cu Celta Vigo, în care a marcat două goluri, la posibilitatea de a termina sezonul fără să înscrie.
„Din fericire, niciodată nu se uită cum se sărbătoreşte un gol. M-a bucurat mult şi faptul că golurile mele au contribuit la victorie. Golurile mele aproape că au decis meciul. Au existat momente când mă gândeam că nu voi mai înscrie tot sezonul. Trecuse mult timp şi nu părea să fi fost anul meu. Am avut ocazii, dar nu am marcat şi începea să mă îngrijoreze gândul că o să se termine sezonul fără ca eu să mai înscriu“, a spus Roşu.
„Am suferit mult şi m-am gândit la multe lucruri, dar niciodată să plec de la Recreativo. Îmi place mult la Huelva“, a adăugat mijlocaşul român.
Laurenţiu Roşu a menţionat că, înainte de partida cu Celta Vigo, înscrisese ultimul gol în meciul dintre România şi Bulgaria, scor 2-2, disputat în septembrie 2006. „Pentru un mijlocaş ofensiv este o perioadă lungă. Este bine că i-am pus capăt“, a explicat Roşu.
Acesta a marcat două goluri în meciul câştigat de Recreativo Huelva duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-2, în faţa echipei Celta Vigo, în etapa a 29-a a campionatului Spaniei. El a fost desemnat cel mai bun jucător al partidei de prestigiosul cotidian AS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS