3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOpriţa, la Dinamo

Opriţa, la Dinamo

Vasile Turcu, unul dintre acţionarii lui Dinamo, a declarat ieri, pentru NewsIn, că atacantul Stelei, Daniel Opriţa, a semnat un contract valabil pe patru ani cu gruparea din „Ştefan cel Mare“. „Opriţa a semnat azi (ieri – n.r.) cu Dinamo, iar contractul lui a fost înregistrat la Liga Profesionistă de Fotbal. A semnat un angajament pe patru ani“, a spus Turcu. „Este un jucător profesionist, valoros şi sper ca el să fie primit bine de suporterii noştri, pentru că va da tot ce e mai bun pentru Dinamo“, a adăugat acţionarul dinamovist.
Secretarul general al LPF, Valentin Alexandru, a confirmat mutarea-surpriză a „câinilor“. „Opriţa nu poate juca până la finalul acestui sezon decât la Steaua. La Ligă i-a fost înregistrat contractul cu Dinamo, dar el nu are drept de joc la echipa lui Mircea Rednic. Nu se mai fac legitimări, aşa că el poate evolua la Dinamo doar la expirarea contractului cu Steaua“, a spus Alexandru. Daniel Opriţa se află în ultimele şase luni de contract cu Steaua, iar conform regulamentului poate semna cu orice echipă doreşte.
Fostul reşiţean şi-a reluat în aceste zile pregătirile după ce a stat patru luni departe de gazon în urma accidentării suferite în meciul Universitatea Craiova – Steaua, de la sfârşitul anului trecut. De altfel, Opriţa a şi fost supus în decembrie, la clinica din Bologna, unei intervenţii chirurgicale la ligamentul încrucişat anterior al genunchiului drept.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS