27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMilan a meritat calificarea

Milan a meritat calificarea

Tehnicianul Ottmar Hitzfeld a recunoscut că Bayern München nu a arătat calitatea necesară pentru a învinge o echipă ca AC Milan şi a precizat că italienii au meritat să se califice în semifinalele Ligii Campionilor.
„Nu am arătat calitatea necesară pentru a învinge o echipă de clasa lui AC Milan. Primele 15 minute au fost bune, am avut două ocazii, prin Podolski şi Lell. După ce Milan a înscris primul gol, i-am arătat calea pe care trebuia să o urmeze, nereuşind să gestionăm mingile rapide şi urcările lor pe extreme. În această seară (miercuri seară – n.r.), Milan a fost echipa mai bună şi italienii au meritat calificarea. Milan este o echipă foarte inteligentă, care ştie să profite de cea mai mică eroare“, a spus Hitzfeld.
La rândul său, antrenorul Carlo Ancelotti a spus că este foarte mândru că poate reprezenta fotbalul italian în Europa şi a subliniat că întreaga echipă a jucat foarte bine.
„Suntem foarte mândri că putem să reprezentăm fotbalul italian în Europa. Toată lumea a făcut un meci excelent, cei doi fundaşi centrali, portarul, nu doar Clarence Seedorf şi Filippo Inzaghi. Echipa noastră are jucători cu experienţă, care adoră acest tip de întâlniri şi ştiu să le câştige. Pentru noi, fiecare meci este un nou examen, nu doar pentru mine. A fost mai dificil decât în alţi ani să ajungem la acest stadiu al competiţiei. Această echipă mai poate face lucruri frumoase“, a spus Ancelotti.
Antrenorul italian a menţionat că, în cazul titularizării atacantului Filippo Inzaghi, care a înscris un gol în minutul 31, hotărâtoare a fost determinarea acestuia.
„Nu eram convins că fac bine titularizându-l la acest meci: condiţia sa fizică nu era foarte bună, dar el m-a convins prin ambiţie şi motivaţie“, a spus Ancelotti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS