10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBenitez l-a înţepat pe Mourinho

Benitez l-a înţepat pe Mourinho

Managerul „cormoranilor“, Rafael Benitez, a opinat că Liverpool a făcut exact ceea ce trebuia în meciul de miercuri, cu PSV, obţinând calificarea în semifinalele Ligii Campionilor.
„Nu a fost un mare spectacol, dar am făcut ceea ce trebuia. A fost un meci ciudat, dar băieţii erau motivaţi. Noi am avut mai mult controlul în a doua repriză, mai ales după eliminare (Marcellis, de la PSV, în minutul 64 – n.r.). Ştim că atunci când suntem la cel mai bun nivel putem învinge Chelsea, adversara din semifinale. Ar putea fi un avantaj faptul că jucăm în deplasare prima manşă. Un alt avantaj ar putea fi faptul că ei sunt implicaţi în mai multe competiţii. Însă sunt o echipă foarte mare. Va fi dificil. Cu Jose Mourinho am fost prieten bun până am început să îl înving. El are relaţii excelente cu antrenorii pe care îi învinge“, a spus Benitez.
Rafael Benitez consideră că accederea a trei echipe engleze în semifinalele Ligii Campionilor arată că cel mai bun din Europa este campionatul englez.
La rândul său, antrenorul lui PSV, Ronald Koeman, a spus că pentru o echipă mică, precum este cea pe care o pregăteşte, nu este rău să ajungă până în sferturile Ligii Campionilor.
„Nu este rău pentru o echipă mică să fie eliminată în sferturi. A fost o performanţă excelentă a noastră şi sperăm să revenim anul viitor. Am venit aici ca să regăsim un sentiment de siguranţă pentru continuarea compionatului“, a spus Koeman.
Ronald Koeman consideră severă eliminarea de pe teren a lui Marcellis, în minutul 64: „Era o fază normală la care, în cel mai rău caz, ar fi putut fi sancţionat cu un cartonaş galben“.     

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS