10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportScuzele nu aduc puncte

Scuzele nu aduc puncte

Mereu în căutare de alibiuri, Mititelu a dat vina pe arbitri, pe antrenori, pe spectatori, pe jucători sau pe presa care i-a atras atenţia asupra greşelilor pe care le face. Foarte rar s-a simţit vinovat de nereuşitele echipei, având puţine momente în care s-a spovedit: atunci când n-a mai găsit altă portiţă de scăpare.
Probabil, nu peste mult timp, Mititelu va găsi de cuviinţă să spună că GdS este de vină că echipa nu merge, că Baird ratează cu poarta goală, că experimentatul Dorel Stoica şi-a lăsat colegii la greu, că Bornescu a făcut penalti aiurea cu CFR Cluj, că Wobay driblează în gol sau că Fane Stoica, după câteva rezultate promiţătoare, a readus Ştiinţa în zona retrogradării.
Mititelu vrea să găsească neapărat scuze pentru jocul slab al alb-albaştrilor, deşi cel mai indicat ar fi să vorbească despre promisiunile făcute la începutul sezonului, despre transferurile gen Njock sau Wobay, care nu au ajutat Universitatea în nici un meci de la reluarea campionatului, sau despre alte neajunsuri de la echipă.
Până la urmă, e treaba finanţatorului cât timp îl va susţine pe Ştefan Stoica. GdS nu a cerut demiterea acestuia. În schimb, ziarul patronat de Mititelu l-a atacat în termeni duri pe antrenor după meciul cu CFR Cluj.
În plus, Mititelu a uitat că el a inflamat spiritele, preferând să laude jucătorii şi să vorbească despre performanţele lui Ovidiu Stîngă după egalul cu Dinamo, dar fără să scoată în evidenţă şi meritele lui Ştefan Stoica, antrenor care imediat a devenit Fănică după eşecurile ulterioare.
Oricum, vorbele finanţatorului nu fac doi bani dacă ne amintim că şi în momentul în care se discuta despre demiterea lui Stîngă, Mititelu era convins că acesta va pleca de la Universitatea peste 25 de ani. Iar 25 de ani la Mititelu au însemnat doar câteva etape. Şi asta, după ce strategul Ştiinţei a reuşit să creeze una dintre cele mai confuze situaţii la echipă, atâta timp cât Stîngă şi Ştefănescu se contraziceau în privinţa aşezării jaloanelor la antrenamente, în loc să pregătească echipa pentru meciuri.
Revenind la înfrângerea din meciul cu CFR Cluj, din păcate, nu putem fi de acord cu Mititelu, care a ieşit în faţă şi a anunţat că este mulţumit de jocul echipei. Asta, în condiţiile în care galeria a aruncat cu beţele de la steaguri în jucătorii care au avut curajul să salute publicul, iar suporterii au plecat de la stadion dezamăgiţi, înjurând nu GdS, ci fotbaliştii şi pe cel care i-a adus. Dar toate astea se aud mai greu la tribuna oficială, acolo unde a aterizat de ceva vreme Mititelu.
Finanţatorul Universităţii      şi-a făcut un obicei din a-i ataca pe cei care nu sunt în barca lui.
Prietenii lui Mititelu sunt doar cei care îi cântă în strună, iar cei care îl trag de mânecă vorbesc „la beţie“. A uitat însă că o vorbă din popor spune că omul din beţie se trezeşte, dar din prostie mai greu.                          

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII