11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUniversitatea joacă împotriva minerilor

Universitatea joacă împotriva minerilor

Campionatul Naţional de juniori republicani, A şi B, programează astăzi, de la ora 12.00, respectiv 14.00, o etapă intermediară. SC FC Universitatea Craiova va primi vizita formaţiei Minerul Motru, cele două partide urmând să se dispute pe terenul II de la stadionul „Ion Oblemenco“. Juniorii mari ai Universităţii, pregătiţi de Florin Cioroianu, sunt liderii seriei a treia şi probabil nu vor avea probleme prea mari în adjudecarea celor trei puncte, care i-ar apropia şi mai mult de turneul semifinal. Partidele vor fi conduse de o brigadă vâlceană: Cătălin Buşi (la centru), Simona Sima şi Marius Drăghici (la cele două linii).
Pe terenul „Extensiv“ din Parcul „Nicolae Romanescu“ se vor întâlni două echipe craiovene, FC Caracal (echipă pentru care joacă juniorii de la FEFS Craiova) şi CSJ Ştiinţa Craiova.
Celelalte două cluburi de juniori din Bănie angrenate în acest campionat, CSS Universitatea şi Şcoala de Fotbal „Gică Popescu“, vor juca în deplasare. CSS va întâlni Bulding Vânju Mare, pe terenul de la Schela Cladovei, iar „şcolarii“ de la Hanul Doctorului se vor deplasa la Slatina, unde vor evolua în compania celor de la LPS, pe terenul II al stadionului „1 Mai“. Juniorii B de la GP sunt liderii seriei.Tot în această rundă se mai dispută meciurile: CSS Drobeta Turnu Severin – Pandurii Târgu Jiu şi Minerul Lupeni – Jiul Petroşani. EMC Rovinari va sta.
           

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS