10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGheba a fost iepurasul

Gheba a fost iepurasul

Elevii lui Nae Ungureanu au reusit sâmbata prima victorie din acest retur, cele trei puncte fiind obtinute gratie „dublei“ lui Gheba, introdus in teren dupa pauza.

Dupa o seceta prelungita, elevii lui Nae Ungureanu si George Bita au reusit, cu câteva ore inainte de Inviere, sa bifeze prima victorie din acest retur, 2-0 cu Corvinul Hunedoara. Desi altele au fost obiectivele celor doua echipe la inceput de campionat, in prezent, caracalenii si hunedorenii lupta pentru evitarea coborârii in clasament, zona fierbinte din subsol dându-le inca batai de cap.

Meciul de sâmbata a avut doua reprize distincte. Gazdele n-au reusit in primul mitan sa deschida scorul, evolutia jucatorilor olteni fiind destul de modesta. La pauza, in locul lui Nauiu, Ungureanu l-a trimis in teren pe Gheba, acesta inviorând jocul gazdelor, desi oportunitatile de a marca au fost irosite, atacantii olteni „pacatuind“ la capitolul finalizare. Cu 20 de minute inainte de fluierul Cristinei Dorcioman, Gheba a reusit in cinci minute ceea ce caracalenii asteapta de câteva luni, respectiv inscrierea a doua goluri si trei puncte contabilizate in clasament. In minutul 69, la o pasa a lui Sergiu Popescu, Gheba, din 14 metri, a trimis pe lânga portarul Corvinului (1-0), iar in minutul 70, dupa o serie de ratari ale lui Serban si Boroiban, acelasi Gheba a marcat pentru 2-0. La acest scor, hunedorenii lui Titu Alexoi au iesit la atac, remarcându-l astfel pe goal-keeper-ul gazdelor, Iordan.

George Bita, antrenorul secund al caracalenilor, a afirmat dupa meci: „Chiar daca nu am jucat spectaculos, am câstigat, iar acesta era obiectivul echipei, cele trei puncte. Din punctul meu de vedere, Gheba a fost jucatorul meciului, iar printre remarcati l-as nominaliza si pe portarul Iordan. Una peste alta, echipa si-a revenit si, cum se spune, suntem pe un drum bun“. FC Caracal a evoluat in formula: Iordan – Militaru, Badoi, Savulescu – Bertea, Schintee, Nauiu, S. Popescu, Stancu – Serban, Boroiban. Au mai intrat: Gheba si Sandu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU