3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFerguson nu-l iarta pe Chivu

Ferguson nu-l iarta pe Chivu

Alex Ferguson, managerul echipei Manchester United, continua sa il critice pe fundasul echipei AS Roma, Cristian Chivu, pentru modul in care s-a comportat la eliminarea lui Paul Scholes in timpul meciului din prima mansa a sferturilor Ligii Campionilor. Ferguson a recunoscut ca are un „dinte“ importiva fundasului român.


„Exista o lipsa de intelegere in privinta jucatorilor britanici si Paul sufera din aceasta cauza. Nu ar fi trebuit sa fie eliminat. Tipul (Chivu – n.r.) s-a indreptat spre arbitru, acuzând. Apoi, dupa ce a facut ca Paul sa fie eliminat, l-a aplaudat si l-a batut usor pe spate. Este inacceptabil. Cu Roma, ca grupare, nu am nici o problema, dar cu Chivu este altceva“, a spus tehnicianul scotian.


Alex Ferguson l-a criticat pe Chivu si imediat dupa meciul de miercuri, câstigat de AS Roma cu scorul de 2-1.


„Nu ma plâng in legatura cu primul cartonas galben al lui Paul Scholes. Dar intr-un meci mare, un arbitru bun nu l-ar fi eliminat dupa acel al doilea duel. Chivu a facut sa fie eliminat. Arbitrul ne-a spus inainte de meci ca orice jucator care incearca sa il faca pe altul sa primeasca cartonas va fi eliminat, dar nu s-a intâmplat asa“, a explicat Ferguson.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS