15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLiliecii s-au simtit bine pe Stamford Bridge

Liliecii s-au simtit bine pe Stamford Bridge

Valencia a reusit sa obtina un rezultat pretios pe arena „Stamford Bridge“ din Londra, 1-1 cu Chelsea, in prima mansa a sferturilor Ligii Campionilor, in fata uneia dintre favoritele la câstigarea trofeului. „Liliecii“ au deschis scorul in prima repriza prin David Silva, iar „albastrii“ au egalat gratie ivorianului Drogba.


In debutul intâlnirii de la Londra, fiecare dintre cele doua combatante au trecut pe lânga gol. Mai intâi, David Villa de la oaspeti a sutat pe lânga poarta din pozitie buna (‘2), iar apoi Kalou, titularizat de Mourinho, in atac alaturi de Drogba si Sevcenko, a tintit bara (’10). Spaniolii, condusi de pe banca de Sanchez Flores, au avut apoi o perioada buna de joc si au ratat inca doua ocazii de gol: Villa a sutat pe lânga bara, iar mingea expediata de Del Horno a fost respinsa cu dificultate de Cech (’20).


Insistentele ibericilor in atac aveau sa dea roade in minutul 30, când Silva l-a invins pe portarul Cech cu un sut foarte frumos dintr-o pozitie dificila. Imediat dupa ce a primit gol, Chelsea si-a aratat „coltii“, dar, in ciuda faptului ca Drogba si Ballack, au sutat bine, goal-keeper-ul oaspetilor, Canizarez, s-a descurcat si scorul la pauza a ramas 0-1.


In repriza a doua, formatia pregatita de Jose Mourinho s-a trezit si a pus de mai multe ori in pericol poarta adversa, prima ocazie având-o Ballack, a carui lovitura de cap a trecut peste transversala. In minutul 53, Drogba a reusit sa egaleze, reluând cu capul in plasa o centrare a lui Ashley Cole. Chelsea a continuat sa preseze in cautarea golului victoriei, dar ocaziile clare la poarta lui Canizares au intârziat sa apara. Ultima ocazie a intâlnirii l-a avut ca protagonist pe atacantul ucrainean Andrei Sevcenko, sutul sau fiind deviat peste poarta de Luis Miguel.


Dupa acest rezultat, Valencia pare sa aiba o sansa in plus la calificare, dar returul de pe „Mestalla“ se anunta deschis oricarui rezultat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS