7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIntâlnire dificila cu liderul

Intâlnire dificila cu liderul

Liga a II-a


Building – „U“ Cluj


• Stadion „Victoria“, mâine, ora 11.00.


• Formatii probabile:


Building: Doran – Babas, Gadalean, Nitu – Faget, Dracea, Poiana, Nila, Poenaru – Fl. Serban, Zamfir. Antrenor: Iulian Babas.


„U“ Cluj: C. Moldovan – Ungurusan, Somcherechi, Park, V. Ghindaru – Viscan, Villand, R. Sabo, Savu – Goga, Suciu. Antrenor: Adrian Falub.


• Vor arbitra: R. Dumitru – S. Lungu, D.Nitu


 


In lupta pentru evitarea retrogradarii, Building are parte mâine de inca un adversar dificil, la Vânju Mare sosind lidera seriei, Universitatea Cluj. Adrian Falub, antrenorul „sepcilor rosii“, nu va putea conta pe Suller (accidentat), dar ii va avea la dispozitie pe Negrean, Dolha, Kim si Ungurusan, care au acuzat probleme medicale zilele trecute.


„Mergem dupa trei puncte. Sper sa ne marim avantajul in clasament dupa meciul de la Vânju Mare“, a declarat ieri Falub.


Cu un lot in care se regasesc mai multi jucatori cu experienta primului esalon, clujenii au prima sansa in fata unei echipe aflate in reconstructie care, chiar daca vine dupa un rezultat bun in deplasare, 0-0 cu CSM Râmnicu Vâlcea, se zbate din greu sa se mentina in esalonul secund.


Cu exceptia atacantului Ciochina, Iulian Babas are tot lotul valid, „constructorii“ sperând sa faca inca un joc bun care sa le aduca puncte pretioase in lupta lor pentru atingerea obiectivului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS