17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportContra vrea sa joace in Cupa UEFA

Contra vrea sa joace in Cupa UEFA

Fundasul român Cosmin Contra sustine ca Getafe mai are sanse de calificare pentru editia viitoare a Cupei UEFA, in pofida rezultatelor slabe din ultima vreme.


„Inca nu am pierdut trenul pentru Cupa UEFA. Am avut o perioada mai slaba, deoarece nu am câstigat si am remizat in prea multe meciuri, dar nici cei din fata noastra nu au profitat, iar greselile lor ne permit sa ne mentinem sansele. In urmatoarele trei partide jucam aproape totul. Daca suntem capabili sa le câstigam, vom reveni la pozitiile din frunte si altfel vom aborda partea finala a campionatului“, a spus Contra.


„Gurita“ a opinat ca, pentru el si coechipierii sai, semifinala cu Barcelona din Cupa Spaniei reprezinta „o mare provocare“.


„Pentru multi dintre noi este prima oara când vom juca o semifinala si este o mare provocare sa incercam sa trecem de o echipa ca FC Barcelona si sa ajungem in finala. Eu am avut norocul sa joc finala europeana cu o echipa modesta, cum este Deportivo Alaves, si acum vreau sa joc alta cu Getafe“, a precizat Contra.


Getafe joaca duminica, de la ora 18.00, in compania formatiei Mallorca, in etapa a 29-a a campionatului Spaniei. Dupa 28 de etape, Getafe ocupa locul 9, cu 38 de puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS