11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUniversitatea plateste pentru Chivu

Universitatea plateste pentru Chivu

Comisia pentru Statutul Jucatorului (CSJ) a FRF a hotarât marti ca Universitatea Craiova sa ii plateasca echipei FCM Resita banii datorati din transferul lui Cristian Chivu la Ajax, obligându-i pe olteni sa ia act de decizia TAS data in acest caz.


Comisia pentru Statutul Jucatorului (CSJ) a FRF „ia act de sesizarea clubului FC Municipal SA Resita, cu privire la punerea in executare a Hotarârii TAS din 30.01.2007, si obliga clubul SC FC U Craiova SA la plata sumei datorate catre gruparea resiteana, in urma transferului jucatorului Cristian Chivu la clubul olandez AFC Ajax Amsterdam“, se arata intr-un comunicat publicat marti pe site-ul FRF.


Si FCM Resita va fi penalizata, tot pentru neplata unui jucator. „Incepând cu 3.04.2007, FC Municipal SA Resita este sanctionata cu neprogramarea in campionatul Ligii a II-a, Seria a 2-a, pâna la achitarea integrala a datoriei catre jucatorul Alin Gurici“, se precizeaza in comunicatul FRF, care publica decizia Comisiei pentru Statutul Jucatorului.


Alta echipa care va fi penalizata pentru neplata unor datorii este „SC FC Politehnica Timisoara SA, sanctionata cu neprogramarea in campionatul Ligii a III-a, Seria a 2-a, pâna la achitarea integrala a datoriilor catre CS ICSIM Bucuresti“. Potrivit deciziei Comisiei pentru Statul Jucatorului, aceasta decizie va intra in vigoare incepând cu 3.04.2007.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS