11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSalih continua lupta

Salih continua lupta

Ajuns pe masa Comisiei de Apel din cadrul FRF, „cazul Salih Jaber“ a primit la sfârsitul saptamânii trecute verdictul, Stiinta nefiind obligata sa-i plateasca irakianului cei 16.800 de dolari solicitati de acesta pentru perioada in care a activat pâna la „divort“. Atacantului irakian ii este foarte greu sa creada ca decizia forului mai sus-amintit nu a fost influentata de oficialii olteni, mai ales ca verdictul trebuia primit ieri, si nu la sfârsitul saptamânii trecute, asa cum s-a intâmplat.


„Nu este o decizie corecta. Se vede de la o posta ca semnatura aceea prin care renuntam la bani nu era a mea. Este absurd sa fi semnat asa ceva. Am dovedit ca m-am pregatit cu echipa a doua, ca nu am fost folosit nu este vina mea. Faptul ca verdictul l-am primit inainte de termenul anuntat ma pune pe gânduri, sunt convins ca este ceva necurat“, a spus fostul vârf al Stiintei.


Salih Jaber a afirmat ca va continua sa lupte pentru drepturile sale si a facut deja un memoriu la FIFA, primind totodata asigurari din partea federatiei irakiene ca va fi sprijinit. „Nu voi renunta la lupta. Avocatul meu, Doru Viorel Ursu, a inaintat deja actele la FIFA, iar eu am instiintat si federatia irakiana despre ceea ce s-a intâmplat. Pentru ca refuza sa-mi achite aceasta suma, voi cere toti banii Craiovei, pentru ca eu am semnat pe trei ani, iar ei nu au platit permisul de munca, asa cum era stipulat in contract. Sunt convins ca voi câstiga la FIFA, pentru ca acolo nu il cunoaste nimeni pe Mititelu ca sa-i faca jocurile“, a spus Salih Jaber.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII