Acasă Sport Maradona a amenintat ca se sinucide

Maradona a amenintat ca se sinucide

Spitalizarea lui Diego Maradona a tinut cu sufletul la gura intreaga natiune argentiniana incepând de saptamâna trecuta. De la internare, informatiile in legatura cu starea de sanatate a fostului star al fotbalului au fost confuze si diferite.


Cotidianul argentinian Perfil a scris ca Maradona a fost dus la spital din cauza unei „hepatite acute toxice“, dupa ce a baut „cel putin zece sticle de sampanie si alte bauturi energizante, a mâncat foarte mult si a fumat trabucuri“, si ca, joia trecuta, „a incercat sa fuga pe una dintre ferestrele clinicii“.


In schimb, jurnalistul Ernesto Cherqui Bialo, care miercurea trecuta daduse asigurari ca Maradona „nu a incetat niciodata sa faca uz de cocaina“, iar luni seara, intr-un interviu acordat postului America TV, a sustinut ca, sâmbata trecuta, când l-au vizitat parintii sai la spital, „Diego a amenintat ca se sinucide“.


Medicul Alfredo Cahe, care sta in preajma lui Maradona de trei ani, a precizat ca Maradona va mai ramâne internat cel putin 15 zile, deoarece „va trebui sa mai efectueze niste analize pe care initial nu trebuia sa le faca“.

Exit mobile version