10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMaradona a amenintat ca se sinucide

Maradona a amenintat ca se sinucide

Spitalizarea lui Diego Maradona a tinut cu sufletul la gura intreaga natiune argentiniana incepând de saptamâna trecuta. De la internare, informatiile in legatura cu starea de sanatate a fostului star al fotbalului au fost confuze si diferite.


Cotidianul argentinian Perfil a scris ca Maradona a fost dus la spital din cauza unei „hepatite acute toxice“, dupa ce a baut „cel putin zece sticle de sampanie si alte bauturi energizante, a mâncat foarte mult si a fumat trabucuri“, si ca, joia trecuta, „a incercat sa fuga pe una dintre ferestrele clinicii“.


In schimb, jurnalistul Ernesto Cherqui Bialo, care miercurea trecuta daduse asigurari ca Maradona „nu a incetat niciodata sa faca uz de cocaina“, iar luni seara, intr-un interviu acordat postului America TV, a sustinut ca, sâmbata trecuta, când l-au vizitat parintii sai la spital, „Diego a amenintat ca se sinucide“.


Medicul Alfredo Cahe, care sta in preajma lui Maradona de trei ani, a precizat ca Maradona va mai ramâne internat cel putin 15 zile, deoarece „va trebui sa mai efectueze niste analize pe care initial nu trebuia sa le faca“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU