10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLiliecii vor avea viata grea la Londra

Liliecii vor avea viata grea la Londra

Trupa lui Mourinho a pierdut o singura data in Champions League pe „Stamford Bridge“, in urma cu 13 luni, in fata Barcelonei.


Stadionul „Stamford Bridge“ va gazdui in aceasta seara, de la ora 21.45, partida dintre Chelsea Londra si FC Valencia, din prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor. Pentru „lilieci“, confruntarea de pe arena londoneza, care va fi arbitrata de norvegianul Tom Henning Ovrebo, se anunta foarte dificila. Sub conducerea lui Jose Mourinho, Chelsea a pierdut o singura data in Liga Campionilor pe acest stadion, in urma cu 13 luni, in fata Barcelonei, si a primit gol doar intr-unul din ultimele noua meciuri disputate.


Valencia are sapte indisponibili


Valencia nu-l va putea utiliza in aceasta partida pe atacantul Fernando Morientes, care s-a accidentat in meciul câstigat de selectionata Spaniei, cu scorul de 1-0, in fata Islandei, din grupa F a preliminariilor Campionatului European din 2008, si va fi indisponibil intre trei si patru saptamâni. Fernando Morientes a fost inlocuit in minutul 42 al meciului de miercurea trecuta, dupa ce a suferit o luxatie la umarul drept. Genaro Borras, medicul selectionatei spaniole, a declarat ca Morientes si-a luxat umarul si va lipsi aproape o luna. „Va trebui sa stea cu umarul imobilizat 15 zile si va fi indisponibil intre trei si patru saptamâni“, a spus Borras, care a precizat ca nu este pentru prima oara când Morientes are probleme la umar.


Pe lânga Morientes, la Valencia nu vor juca, fiind accidentati, Ruben Baraja, Jaime Gavilan, Mario Regueiro si Edu Gaspar, in timp ce Carlos Marchena si David Navarro sunt suspendati.


Robben nu-i poate ajuta pe „albastri“


Si Chelsea va avea o absenta importanta, atacantul olandez Arjen Robben urmând sa fie supus unei interventii chirurgicale la un genunchi dupa ce s-a accidentat in meciul Slovenia – Olanda, scor 0-1. Robben ar putea fi indisponibil pâna la finalul sezonului.


Antrenorul Jose Mourinho a spus ca accidentarea lui Robben este o lovitura dura pentru Chelsea: „Este greu de acceptat, deoarece a jucat de doua ori câte 90 de minute pentru nationala tarii sale si a revenit accidentat“.


Jose Mourinho nu-l va putea utiliza nici pe mijlocasul Joe Cole, care a lipsit aproape tot sezonul din cauza unei accidentari la picior, acesta urmând sa se alature lotului „albastrilor“ saptamâna viitoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS