12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUltimatum pentru Fane Stoica?

Ultimatum pentru Fane Stoica?

Privit ca o infrângere, egalul obtinut in Moldova, coroborat cu sanctiunile de duminica, a creat o atmosfera proasta in vestiarul juvetilor.


De la partida cu Gloria Bistrita, atmosfera din cadrul lotului alb-albastru a inceput sa se deterioreze, iar dupa egalul consemnat in meciul cu Poli Iasi, care mentine Universitatea in lupta pentru evitarea retrogradarii, lucrurile ar putea degenera.


Surse din anturajul echipei sustin ca multi titulari s-au saturat sa fie tinta atacurilor verbale venite din partea finantatorului, motiv pentru care ar fi tentati sa-si rezilieze contractul la finalul actualei editii, indiferent de riscuri. Criza a pornit de la Adrian Mititelu care, dupa ce i-a balacarit la cantonament dupa meciul cu Gloria, duminica a hotarât sa taie in carne vie. De fapt, asa-zisa decizie a Consiliului Administrativ i-a apartinut doar lui Mititelu, ceilalti membri nefiind prezenti sau intrebati in legatura cu masurile luate.


Amenzile primite de jucatori, insotite si de doua retrogradari la „satelit“, Dina si Saceanu, au intins nervii tuturor, nu numai ai staff-ului alb-albastru, ci si ai suporterilor, care privesc din ce in ce mai tematori confruntarea de vineri, cu CFR Cluj.


„Mourinho“ va plati primul


„Intrebati-l pe Fane «Mourinho» de ce am pierdut cu Gloria“, a fost prima declaratie cu subinteles a patronului craiovean, care a condus la racirea relatiei cu Fane Stoica, tehnicianul Stiintei fiind la un pas sa renunte. „Intrebati-l pe el ce facem cu CFR Cluj, ca el stie mai bine“, a afirmat din nou Mititelu, referindu-se la antrenorul Stoica, in cadrul unei emisiuni TV dupa egalul de la Iasi, fapt care readuce in discutie ideea „divortului“. Varianta demiterii lui Fane Stoica a fost intarita si de surse din anturajul echipei, care sustin ca „Mourinho“ a primit ultimatum: trei puncte cu CFR Cluj sau afara.


Adrian Mititelu este suparat din cauza ca Universitatea nu a mai câstigat din noiembrie anul trecut, ca punctele luate cu târâita au „postat-o“ pe Stiinta pe locul 13 in clasament, la doar cinci puncte de Ceahlaul, iar predictiile sale ca juvetii vor termina in prima jumatate a ierarhiei nu s-au adeverit. Mai mult, finantatorul craiovean se simte stânjenit de faptul ca promisese suporterilor participarea in cupele europene, iar obiectivul actual este mentinerea Stiintei in Liga I, meciul cu CFR Cluj devenind foarte important din acest punct de vedere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII