8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCraiovenii au dominat competitia

Craiovenii au dominat competitia

Aproximativ 150 de concurenti au luat startul la campionatul national de gimnastica aerobica, desfasurat sâmbata la Teatrul National „Marin Sorescu“ din Banie, in organizarea Palatului Copiilor Craiova, a DSJ si ISJ Dolj.


Dintre cele zece cluburi participante, gimnastii craioveni de la Palatul Copiilor au reusit sa urce de cele mai multe ori pe podium. S-au clasat pe primul loc urmatorii: Sorina Catrina (categoria 16-18 ani), Raul Balseanu (10-12 ani), Catrinel Predut (8-9 ani), echipa feminina de trio prescolari (Catrinel Predut, Sybille Serban, Ana Maria Morenci) si trio-ul feminin de la categoria 16-18 ani, format din Sorina Catrina, Rebeca Marinescu si Ioana Luca. Reprezentantii Palatului Copiilor din Craiova au mai obtinut sase locuri doi si cinci locuri trei.


„Competitia a fost de un ridicat nivel tehnic, iar noi am obtinut rezultatele scontate, desi copiii au avut putine emotii“, a declarat profesoara sportivilor craioveni, Alina Udrea. Medaliatii au primit diplome, cupe, plachete si costume de gimnastica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS