12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNeagoe isi vrea elevii eficienti si pe teren strain

Neagoe isi vrea elevii eficienti si pe teren strain

Pandurii Târgu Jiu nu a adus nici un punct din ultimele doua deplasari, insa antrenorul Eugen Neagoe crede ca lucrurile vor sta altfel la Urziceni.


Gorjenii spera ca vor pune capat ineficientei din deplasare pe terenul echipei lui Dan Petrescu, argumentul de baza fiind jocul in crestere al trupei lui Eugen Neagoe. La Bistrita, „pandurii“ nu au prea contat, iar la Cluj au avut ghinion, fiind invinsi pe final dupa o evolutie apreciata. Urziceni este a treia incercare a elevilor lui Neagoe de a-si ameliora „adevarul“. „Este al treilea joc in deplasare de la reluarea campionatului si inca nu am reusit sa aducem puncte. Si eu, si jucatorii vrem ca incepând de duminica sa adunam ceva si din deplasare. Ne este la indemâna, jocul echipei este in crestere, iar daca vom repeta cel putin evolutia din partida cu Otelul Galati, zic eu ca vom scoate un rezultat pozitiv“, a sustinut Neagoe. Tot lotul este valid, nu exista suspendati sau accidentati, astfel ca tehnicianul are de unde alege.


Un punct i-ar multumi pe olteni, pentru ca Unirea Urziceni s-a dovedit in forma in ultimele etape. „Decât sa nu iei nimic, e bun si un punct, cu toate ca ne dorim sa câstigam. De asta ne pregatim, suntem concentrati, incercam sa facem lucrurile cât mai bine cu putinta ca la ora jocului sa ne prezentam intr-o forma fizica si psihica buna. Sunt câtiva jucatori valorosi la Urziceni care-mi plac si mie, unii cu experienta mare, dar nu pot sa vorbesc despre valoarea fotbalistilor de acolo pentru ca nu lucrez cu ei. Urziceni este o echipa destul de buna, dar asta nu inseamna ca nu poate sa piarda pe teren propriu“, a incheiat „Geana“.


Liviu Mihai si-a propus evolutii tot mai bune


Evolutia din meciul cu Otelul Galati il recomanda pe Liviu Mihai ca titular incontestabil in avanposturile „pandurilor“, ex-constanteanul contribuind la ultima victorie cu un gol si o pasa de gol. Mihai a fost folosit vârf impins in ultimele doua partide de antrenorul Neagoe, trecându-si in cont al treilea gol in acest sezon, numai ultimul fiind marcat in tricoul gruparii gorjene. „Sper la mai mult, a fost un inceput greu pentru mine, poate si acomodarea a fost mai dificila, dar de acum incolo sper sa fac jocuri bune. Nu e important cine marcheza, echipa sa câstige si sa adunam cât mai multe puncte. Este benefic sa ai concurenta la echipa, sunt jucatori valorosi aici la Târgu Jiu. Am jucat foarte mult timp al doilea vârf, pot sa joc si vârf impins, nu conteaza, unde ma pune antrenorul acolo joc, nu este nici o problema. Locul de titular depinde de antrenor, el decide cine joaca“, a declarat Mihai.


Acesta isi doreste ca prestatiile sale de pe teren sa fie pe placul suporterilor si conducatorilor, dar atrage atentia ca toate meciurile au un grad de dificultate ridicat. „Meciul de la Urziceni o sa fie foarte greu, cu o echipa care are mare nevoie de puncte ca si noi, dar suntem increzatori si speram sa câstigam macar un punct. Si noi ne dorim ocuparea unui loc cât mai sus in clasament, acum sa vedem ce-o sa fie. Urmeaza meciuri foarte grele pentru noi, din care sper ca o sa iesim cu bine. Eu am venit la Târgu Jiu cu bratele deschise, vreau sa joc cât mai bine si lumea sa fie multumita“, a mai spus Liviu Mihai.


Meci cu grad sporit de dificultate


Programat initial la ora 16.00, jocul de mâine dintre Unirea Urziceni si Pandurii Târgu Jiu va incepe la ora 14.45, la solicitarea postului Telesport care transmite in direct partida. Echipa lui Neagoe va pleca astazi spre Urziceni si va fi sustinuta de circa 50 de fani ce vor face deplasarea in ziua meciului, plecarea fiind programata la ora 7.30 din fata supermarketului Interex. Oficialii gruparii gorjene sunt convinsi ca jocul va fi dificil, data fiind situatia din clasament a celor doua echipe. „Si acest meci va fi abordat la un rezultat pozitiv si de ce sa nu ne gândim chiar la victorie. Este o partida cu un grad de dificultate sporit din cauza faptului ca si Unirea este intr-o zona minata, cea a retrogradarii“, crede administratorul delegat al „pandurilor“, Viorel Temelescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII