11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEnergo, fara Chivu si Chiliman

Energo, fara Chivu si Chiliman

Doar doua etape mai sunt de disputat din sezonul regulat al Ligii I futsal. Energoconstructia Craiova mai are de jucat cu Moldocor Piatra Neamt, mâine, in deplasare, si cu Municipal Constanta, pe teren propriu, insa pentru olteni aceste partide nu mai au nici o miza pentru ca nimeni nu le mai poate lua locul doi, de pe care vor intra in play-off.


Pentru ca echipa sa a obtinut, miercuri, in meciul cu Athletic Bucuresti victoria necesara ramânerii pe locul secund, antrenorul craiovenilor, Vali Nistoran, si-a permis sa nu deplaseze pentru meciul de la Piatra Neamt doi titulari, Chivu si Chiliman. Si fara acestia Energo porneste favorita la câstigarea partidei cu modesta echipa Moldocor, aflata in subsolul clasamentului.


Miercuri, oltenii vor debuta si in Cupa României, competitie pe care au câstigat-o anul trecut. Trupa lui Nistoran va intâlni, in optimile de finala ale Cupei, pe Metropolis Bucuresti, partida urmând sa se dispute in Capitala.


In Liga a II-a de futsal, Real Craiova va primi mâine, de la ora.14.00, vizita formatiei Olimpic 2003 Simeria. Antrenorul Realului, Sorin Patrascu, spera ca echipa pe care o pregateste va lupta sa invinga Simeria, formatie care va merge, de pe locul doi, la barajul pentru promovare in prima liga. Arctica Craiova, deja promovata, se va deplasa luni la Deva, unde se va confrunta cu formatia locala Dava.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS