9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVictorie sau vacanta

Victorie sau vacanta

Echipa feminina de volei CS Universitatea Craiova va evolua mâine, in deplasare, in compania liderului seriei A2 Vest, Dacia Mioveni. Oltencele ar putea juca ultimul meci in acest campionat, pentru ca in cazul unui esec vor rata calificarea la turneul semifinal. Principala contracandidata a craiovencelor la locul doi, CSM Sibiu, va sta in acest week-end pentru ca a jucat duminica trecuta, in avans, meciul cu CSS Baia Mare, pe care l-a câstigat.


Având in vedere faptul ca partida ar fi trebuit sa se dispute pe terenul celor din Baia Mare si s-a jucat la Sibiu, Pavel Badea, presedintele CS Universitatea Craiova, ii acuza pe cei de la Federatia Româna de Volei de lipsa de corectitudine: „Este o lipsa totala de organizare la federatie, iar faptul ca Baia Mare a jucat meciul de pe teren propriu la Sibiu este rezultatul dezordinii de la nivelul forului care conduce voleiul românesc. Nu avem ce sa facem, intrucât cele doua echipe au cazut de acord sa joace la Sibiu si cu o saptamâna mai devreme“.


Badea este pesimist când vorbeste de sansele voleibalistelor craiovene de a merge la turneul semifinal. „E greu sa mai sper ca vor bate Dacia Mioveni, daca stau sa ma gândesc ca argesencele nu au pierdut nici un meci in acest sezon. Insa, daca nu ne vom califica, o vina o poarta si federatia, care schimba regulamentele in timpul campionatului. O schimbare de regulament care pe noi ne-a dezavantajat rau de tot“, a adaugat fostul fotbalist al Universitatii Craiova.


Antrenorul Adrian Cotoranu a fost de aceeasi parere ca si Pavel Badea, doar ca este mai optimist si crede ca elevele sale pot produce surpriza: sa invinga Dacia Mioveni si ambele echipe sa mearga la turneul semifinal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS