14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBulgaria, doar o remiza cu Albania

Bulgaria, doar o remiza cu Albania

Reprezentativa Bulgariei a inregistrat, miercuri seara, un rezultat care ajuta România in preliminariile CE 2008, 0-0 pe teren propriu cu Albania, in Grupa G.


Elevii lui Hristo Stoicikov au inceput in forta meciul de la Sofia si au trimis mingea in bara in minutul 4, prin Stilian Petrov, care a sutat de la 20 de metri, in urma unei combinatii a lui Dimitar Berbatov cu Zoran Jankovic. Petrov a ratat astfel sansa de a sarbatori cu gol revenirea sa la nationala dupa 18 luni de absenta. In minutul 30, Dede l-a blocat in ultimul moment pe Berbatov, pentru ca doua minute mai târziu Stilian Petrov sa rateze de la opt metri. De la albanezi, cel mai periculos jucator a fost Bogdani, care a hartuit de multe ori defensiva bulgara, dar atacantul nu a fost sustinut prea mult de mijlocasii lui Otto Baric, revenit pe banca oaspetilor dupa problemele cardio-respiratorii care ii cauzasera absenta de la meciul cu Slovenia. In minutul 35, portarul Albaniei, Arian Beqaj, a avut doua interventii remarcabile, la suturile lui Jankovic si Igor Tomasic, iar cu putin timp inainte de pauza goal-keeper-ul a fost „iertat“ de Berbatov, care a preluat bine, insa lobul sau a trecut pe deasupra transversalei.


La pauza, Hristo Stoicikov a efectuat doua schimbari, introducându-i pe Todorov si Dimitar Telkiyski, dar nici acestia nu au reusit sa limpezeasca jocul in atac al bulgarilor. In partea a doua a intâlnirii, gazdele si-au creat trei-patru ocazii importante de gol, dar atacantilor lui Stoicikov le-a lipsit concentrarea in fata portii. In minutul 75, bulgarii au trimis mingea in transversala, prin Todorov, cu o lovitura de cap. Stoicikov a mai introdus pe teren un atacant, pe Valeri Bojinov, dar nici acesta nu a reusit sa introduca mingea in poarta adversa.


In urma acestui rezultat de egalitate, Bulgaria ocupa locul al treilea in Grupa G, cu noua puncte, cu doua mai putin decât România si cu cinci mai putin decât lidera Olanda.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU