10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTrei puncte cu Luxemburg!

Trei puncte cu Luxemburg!

Antrenorul cu portarii echipei nationale isi aniverseaza astazi ziua de nastere, el dorindu-si o victorie impotriva codasei Grupei G.


Nascut pe 28 martie 1957 in Craiova, Gabi Boldici (foto) a jucat in Divizia A 155 de meciuri, din care aproape toate la Universitatea Craiova, doar trei partide bifându-le la Chimia Râmnicu Vâlcea. Dintre jucatorii Craiovei Maxima, el este singurul care a imbracat si tricoul de campion din 1991 al Universitatii, ultimul cucerit de olteni.


– Partida cu Luxemburg se disputa chiar de ziua de nastere a lui Gabi Boldici. Ce cadou asteptati mâine (astazi – n.r.) de la baieti?


– Trei puncte! Trebuie neaparat sa câstigam acest meci cu nationala Luxemburgului.


– Tinând cont ca Luxemburg este codasa Grupei G, putem considera aceasta intâlnire destul de usoara…


– Ei, nu-i asa. Este o partida pe care trebuie s-o tratam cu toata seriozitatea. Pe lânga problemele vechi de lot, au aparut altele. Nu vreau sa exagerez, dar meciul cu Luxemburg, chiar daca ei sunt pe ultimul loc, va fi greu. Nu avem insa decât varianta victoriei. Si, asa cum am zis ca in Olanda nu pierdem, asa zic si acum: batem! Si asta va fi cadoul de ziua mea, victoria. Fac 50 de ani si merit, cred eu, un asemenea cadou frumos.


– Cum ati sarbatorit punctul smuls Olandei?


– Ce sarbatoare sa fie? Dupa meci am ajuns la hotel si la masa s-a baut un pahar de bere, iar apoi toata lumea a mers la odihna. N-am avut nici când sa ne bucuram de rezultatul bun din Olanda. De cum am ajuns la Piatra Neamt, am si intrat in febra pregatirilor pentru partida cu Luxemburg.


– Ei, acum se schimba situatia…


– Nu se fac chefuri la nationala.


– Ma refeream la ziua dumneavoastra!


– Asta-i altceva. Sa batem noi si vedem. De fapt, nici nu concep altceva decât victoria. Apoi, fiind si ziua mea, ma vor baga prietenii la cheltuieli!


„Fara folcloriste!“


– Inteleg ca in aceste zile echipa nationala a fost bine tratata la Piatra Neamt.


– Da, da… Domnul primar Stefan ne-a primit cum se cuvine, cu tricolorul pe piept, cu de toate.


– Si cu folcloriste?!


– Pai, ce, noi suntem arbitri? Nici urma de folcloriste. Nimic, nimic… Mai glumim si noi acum!


– Atmosfera este buna?


– Normal, am revenit acasa din Olanda cu un punct. Ne continuam lupta pentru calificarea la CE 2008.


– România a avut si sansa la Rotterdam, Olanda a jucat slab…


– Noi i-am obligat pe batavi sa joace slab! Acesta-i adevarul. Baietii au jucat cu o daruire extraordinara, au respectat ce le-a explicat Piti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS