11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportReprezentativa României este un adversar puternic

Reprezentativa României este un adversar puternic

Selectionerul Olandei, Marco van Basten, a spus, dupa ce a analizat inregistrarea meciului de sâmbata, de la Rotterdam, cu România, scor 0-0, ca echipa sa nu putea obtine un rezultat mai bun. „Imi mentin parerea ca deciziile mele din timpul meciului, schimbarile, au fost corecte. Nu consider ciudat ca nu am mai introdus un atacant spre final. Cei trei atacanti care au jucat puteau marca. Sa nu uitam ca România este un adversar puternic. Nu am jucat un fotbal foarte bun, dar am avut in fata un adversar tare, România. Atât am putut, am scos maximum posibil“, a spus Van Basten.


Selectionerul „Portocalei mecanice“ considera ca semiesecul cu România este „o responsabilitate comuna, jucatori si staff tehnic“.


Kuyt si Boulahrouz s-au suparat


Atacantul olandez Dirk Kuyt, care n-a fost folosit deloc de selectionerul Marco van Basten in meciul cu România, a spus ca a fost foarte dezamagit pentru neutilizarea sa, dar ca respecta decizia antrenorului. „Ma gândeam ca voi juca, fie si un minut. Normal ca nu sunt fericit ca am acest rol, cine ar fi? Daca mi se va oferi in continuare sansa, voi lupta pentru ea. Sper sa o am in meciul cu Slovenia. Trebuie sa respect optiunea antrenorului. A fost rau ca nu am jucat, iar daca nu voi juca nici impotriva Sloveniei, va fi o saptamâna foarte trista pentru mine. Am fost foarte dezamagit ca nu am fost introdus in meciul cu România, Van Basten mi-a explicat decizia lui si a fost clar“, a spus Kuyt.


La rândul sau, fundasul Khalid Boulahrouz, care n-a fost folosit nici el in meciul cu România, a afirmat ca a fost foarte suparat. „Am fost iritat si nervos si cred ca am dreptul sa ma simt asa. Nimeni nu poate fi bucuros când e lasat pe banca“, a spus Boulahrouz.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS