12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNu vom da nici o sansa oltenilor

Nu vom da nici o sansa oltenilor

Fost jucator la Universitatea Craiova, Narcis Ciocirlan (foto), actualul secund al lui Poli Iasi, a afirmat ca respecta Stiinta, dar sâmbata moldovenii nu vor sa le lase nici o sansa oltenilor.


– Sâmbata, in Dealul Copoului, va fi un meci care arde!


– Nu stiu de ce ar arde… Cred ca este o partida normala de campionat. De ce ar frige acest meci?


– Universitatea se afla in zona periculoasa, are mare nevoie de puncte…


– Toate echipele au nevoie de puncte, iar acum este foarte usor sa te duci la vale si sa te apropii de subsolul clasamentului. Nici noi nu suntem linistiti, chiar daca avem -2 la „adevar“.


La Iasi nu se vor plati polite


– Echipa dumneavoastra revine acasa dupa o victorie la Timisoara, pe când Universitatea a pierdut, „acasa“, in fata Gloriei.


– Noi am câstigat la Timisoara si cu multa sansa, ceea ce i-a lipsit Craiovei in meciul cu Gloria, din Bucuresti. Asta-i fotbalul! Noi, repet, am avut si noroc acum, dar in acest campionat, pâna acum, am fost ocoliti de sansa.


– Cum ati cataloga aceasta intâlnire, Poli – Universitatea?


– Un meci foarte dificil. In primul rând pentru noi, chiar daca jucam acasa. In acelasi timp, va fi foarte dificil si pentru Universitatea, echipa aflata in deplasare si care are inca emotii. Noi speram sa evoluam astfel incât sa nu le dam nici o sansa oltenilor! Eu am jucat la Universitatea, respect Craiova, dar asta e…


– In tur, la Craiova, au fost unele probleme pe care domnul Popa le reaminteste cu vehementa. Vreti acum sa platiti vreo polita oltenilor?


– Nici vorba! La Iasi nu au fost niciodata probleme, noi respectam toti adversarii. Ce a fost in tur a trecut. Eu nu vreau sa intru in nici o polemica. Sunt antrenor secund, imi vad de problemele mele. Cunosc Craiova, cunosc si celelalte stadioane din tara, dar in ultima vreme in Banie se exagereaza.


La Craiova se cauta nod in papura


– Adica?


– Se cauta mereu nod in papura. Nu cred ca isi are rostul aceasta situatie. As vrea sa mai spun ca din momentul in care a venit la echipa Stefan Stoica s-a vazut clar o schimbare la Universitatea pe toate planurile. Iar dupa o infrângere, cum a fost cea cu Gloria, parca-i alt Stoica, parca ar fi de pe la echipele din Bucuresti! Imediat, discutii, scandaluri, ceea ce strica atmosfera. Universitatea are jucatori tineri, valorosi, care evolueaza cu mult entuziasm. S-a creat in Banie o atmosfera buna… Ei, acum, daca aceasta atmosfera se deterioreaza, n-ar fi exclus ca asta sa-i influenteze si pe jucatori in exprimarea lor pe teren. Dar nu-i problema mea, ci a celor de la Universitatea. V-am spus, respect Stiinta si sper ca meciul din Dealul Copoului sa se desfasoare in conditii de fair-play.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS