21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportHanescu, in optimi

Hanescu, in optimi

Chiar daca mai resimte câteodata dureri la spate, tenismanul român Victor Hanescu pare sa-si fi intrat in mâna, el obtinând luni seara a patra victorie la challengerul de 100.000 de dolari de la Napoli. Venit din calificari, Hanescu nu a avut nevoie decât de o ora si cinci minute pentru a trece de germanul Bjorn Phau (nr. 126 ATP), scor 6-3, 6-1, in primul tur al turneului din Italia.


„A inceput bine din calificari. I-am spus: nu te opreste nimeni! Dar nu ne putem face inca prea mari gânduri in privinta viitorului. Sâmbata a resimtit din nou dureri la spate. Este totusi un sir de victorii important pentru moralul lui“, a precizat Firicel Tomai, antrenorul tenismanului bucurestean. In optimi, Victor Hanescu va da piept cu invingatorul dintre francezul Nicolas Devilder (cap de serie nr. 3) si portughezul Frederico Gil.


La competitia de la Napoli a participat si Adrian Voinea, revenit in circuit dupa o lunga perioada cauzata de doua operatii la umar. Beneficiar al unui wild-card, tenismanul stabilit in Italia a fost eliminat in runda inaugurala de marocanul Youness El Aynaoui, scor 3-6, 1-6. Românul câstigase ambele partide anterioare jucate contra lui El Aynaoui, dar perioada lunga de inactivitate si-a spus cuvântul. Oricum, Voinea a jucat primul sau meci complet din circuitul profesionist, ultimul fiind disputat in 2003. El a mai participat in acest an la Australian Open, dar a abandonat in primul tur din cauza unor probleme musculare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS